Vreme čitanja: oko 2 min.

Slavlje u domu Marijane Mićić: Ima novu objavu sa suprugom, a čestitke se samo nižu! Povod je divan

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovakve ih nikada nismo videli

  • 0
Marijana Mićić Foto: Instagram/micicmarijana

Voditeljka Marijana Mićić je u srećnom braku sa producentom Milošem Marjanovićem.

Koliko je njihova ljubav jaka i prava, Marijana je sada i potvrdila, kada je na svom profilu na Instagramu objavila snimak uz posebnu poruku.

Marijana i Miloš proslavljaju 11 godina braka, a tim povodom naša voditeljka je objavila snimak sa svojim suprugom iz provoda, na kom se vesele, skaču, igraju i ljube se.

- 11 JEEEDAANAAAEST - naglasila je ona i dodala tag "godišnjica".

Inače, muža je dugo krila od javnosti. Retko su se pojavljivali zajedno na događajima, a kako privatni život čuva za sebe, o suprugu retko i govori pred kamerama.

Ipak, jednom je otkrila kako su se upoznali.

- Slučajno smo se upoznali, na hodniku. Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu pa sam ga primetila - ispričala je glumica jednom prilikom.

Kako je pričala zatim, Miloš je uspeo da je promeni na bolje i oni su jednostavno shvatili da su savršeni spoj.

- Miloš je divan momak i stvarno nije bilo potrebe da ga menjam. Ipak, on mene jeste promenio, ali ne namerno. Jednostavno, znao je da u svakom trenutku reaguje kada imam neke svoje žute minute, što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna, on je sve to sveo na minimum. Pozitivno utiče na mene, tako smo se našli i sve se desilo spontano - pričala je Mićićeva ranije.

Kako smo naveli, Marijana je u početku krila identitet svog partnera, međutim u jednom momentu je "posustala". Otkrila je ko je njena druga polovina, a onda se saznalo i da je Mlioš sin jednog našeg poznatog umetnika.

U pitanju je Srđan Marjanović, naš je kantautor i gitarista, velika jugoslovenska rokenrol zvezda, On je uz to dobio i veliki broj priznanja za svoj rad, a između ostalih, Svirao je u grupama Svitci i Usamljeni i Gru.

(Telegraf.rs)

Video: Vatra za nekoliko sekundi progutala voditeljkin auto

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA