≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snežana Dakić se oglasila nakon što je bivši muž prišao sa novom devojkom na javnom događaju: Evo šta je rekla

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditeljkin razvod bio je i te kako medijski propraćen

  • 6
Modna revija Foto: Kobra

Snežana Dakić dala je izjavu nakon što joj je bivši muž Vladimir Mikić, s kojim ima ćerku Lauru, prišao na reviji na kojoj su oboje bili prošle noći i to u društvu nove partnerke.

Vrlo biranim rečima je Snežana prokomentarisala ovaj susret.

- Pa normalno... Ima više od 10 godina kako smo se mi razlišli. Uvek je bolje dobar razvod, nego loš brak - rekla je, a zatim je upitana da li su generalno u korektnim odnosima.

- Jesmo, kako da ne... - kratko je istakla Dakićeva za Blic.

Vladimirov ljubavni život je buran...

Od prve žene Dragane sa kojom je dobio bliznakinje razveo se davno, a ostavio ju je navodno baš zbog Snežane Dakić sa kojom je dobio ćerku Lauru.

Nakon 9 godina braka Snežanu je ostavio zbog 21 godinu mlađe Jovane Miljković o čemu je brujala domaća javnost, a Jovana mu je bila - sekretarica.

S njom je dobio ćerku Milu, venčali su se 2017. godine, ali se i od nje rastao.

- Iako bi neko rekao da je u pitanju karma, i da sad treba da likujem, moram da kažem da mi je na neki način žao što moj bivši muž prolazi kroz tešku životnu situaciju, ne samo po pitanju ljubavnog života. A moglo je bolje, što kaže "Bijelo dugme". Ujedno, svakog dana razmišljam o tome koliko smo mi imali sreće dok smo bili zajedno. Naši životi i naši poslovi su prosto cvetali. Sticali smo i razvijali se, a sa nama zajedno i naše porodice i prijatelji- izjavila je voditeljka tada, preneo je Story.

Biznismen je posle tog razlaza ponovo uplovio u novu romansu, a očigledno je u pitanju mlada dama s kojom se pojavio na reviji prošle noći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA