Vreme čitanja: oko 1 min.

Glavu pokrila, a dole "blud": Sandra Afrika na Prijinom koncertu pokazala bezobrazni donji veš sa cirkonima

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gost na trećem i poslednjem Aleksandrinom koncertu, u Rijeci, bila je Sandra Afrika

  • 1

Mlada zvezda Aleksandra Prijović, do sada je navikla svoju publiku da na svojoj turneji "Od istoka do zapada", ima goste, koje su njene kolege.

Sinoć, 16. aprila, gošća je bila Sandra Afrika, koja je svojim izdanjem sve iznenadila.

Sandra je izabrala crni komplet sa kapuljačom, međutim, kada se okrenula, pored golih leđa koja je pokazala, prisutni su mogli i da primete njene tange sa cirkonima.

- Hvala svima od srca! Evo, ja moram da se zahvalim Priji od srca. Hvala ti lepo na pozivu! Rado sam se odazvala, pogotovo što je to ovde u Rijeci. Vi znate koliko ja vas volim... To bi bilo to, sve preko ovoga bi bilo suvišno - istakla je Sandra nakon što je otpevala svoj hit zajedno sa Aleksandrom.

- Ja pre svega želim da kažem kako ti izgledaš... Au, kakva si ti riba! Hvala ti što si večeras ovde. Znam da je bila na putu, znam koliko joj je naporno, radi stalno, a došla je ovde da me ispoštuje. Ja znam da je Rijeka poseban grad i znala sam ako ti dođeš, evo za kraj... Ne kažu džabe: "Najslađe za kraj"! Ko drugi, nego ti - rekla je Prija.

@nastupi_poznatih00 Devojka tvog druga ❤️ #sandra #sandraafrika #aleksandraprijovic #aleksandraprijovic🎶 #prijovicka #vino #neverna #rijeka #rijekacity #nastupi_poznatih00 #zenica #bih #koncert #koncerty #liveforthechallenge #live #uzivoteka #uzivo #balkantiktok #tiktok ♬ original sound - nastupi_poznatih

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra Prijović otkrila zašto joj sin Aleksandar nije došao na koncert

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    17. april 2024 | 14:03

    Kad sve uzmes od njih dve kao osobe I kao pevacice..nema dva prsta od Cece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA