Vreme čitanja: oko 2 min.

Prva reakcija Harisa Džinovića na vest da su Melina i Toni u isto vreme u Monaku - i nije prijatna...

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevač je imao kratak i jasan komentar

  • 1
Haris Džinović, Melina i Toni Bijelić Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Marko Jovanović, Milena Đorđević

Pevač Haris Džinović se oglasio za Telegraf.rs povodom vesti da su Melina Džinović i Toni Bijelić, još uvek zakoniti suprug Dragane Mirković, u isto vreme u Monaku, što mnogi komentarišu rečima da "nije slučajnost".

Modna kreatorka, kako navode domaći mediji, otputovala je u Monako pre nekoliko dana, a danas je Toni objavio fotografiju iz istog mesta.

Ekipa Telegrafa kontaktirala je ovim povodom poznatog pevača Harisa koji je imao kratak i ne baš prijatan komentar povodom pomenute situacije.

- Molim vas, pustite me na miru, mene ova tema apsolutno ne zanima! Zaista me ne interesuje - bio je izričit pevač koji je, čini se, rešio da manje govori o bivšoj ženi u javnosti.

Melina i Toni do trenutka objavljivanja ovog teksta nisu odgovarali na pozive.

Podsetimo, Melina Džinović se nedavno razvela od pevača Harisa Džinovića, sa kojim ima dvoje dece - ćerku Đinu i sina Kana.

Ona se ovim povodom do sada nijednom nije oglasila, a jedina reakcija poznata javnosti bio je njen upad u porodičnu vilu zbog čega su i ona i Haris završili u policiji, kako bi u svojstvu građana dali izjave.

Melina je sada odlučila da otputuje i razbistri svoje misli, te se odlučila da svoj mir, makar na kratko, pronađe u Monaku u koji je stigla prošle nedelje.

Modna kreatorka voli da odlazi u pomenutu zemlju, kako je ranije isticala, a kada se vraća u Beograd i sa kim boravi tamo nije poznato.

Međutim, ono što je svima privuklo pažnju jeste da se i Toni Bijelić nalazi u Monaku u isto vreme kada i Harisova bivša supruga.

Bijelić koji je, trenutno u procesu razvoda sa pevačicom Draganom Mirković, danas, 17. aprila, objavio fotografiju iz Monte Karla, te vidno raspoložen dodao opis:

- Dobro jutro.

Mnogima je bilo čudno da su se Melina i Toni našli u isto vreme na istom mestu, ali komentari korisnika društvenih mreža su raznoliki, te određeni broj ljudi smatra da su se slučajno zadesili i da je svako svojim poslom tu, da li radi odmora ili čak poslovnog pitanja. Ipak, drugi zbijaju šale zbog ove "koincidencije".

"Okej, znamo da ništa nije slučajno", "E sad se vežite jer ko zna kakav potres nas čeka, hahaha", "Nema šanse da je ovo slučajnost", neki su od komentara.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je vila od 2.000.000€ iz koje se Haris iselio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tijana

    17. april 2024 | 18:42

    Stvarno ga, preteraste, sto je mnogo mnogo je! Haris je bio strpljiv i pricao je i ono sto mozda nije trebao ili hteo! Jos da objavite da je u vezi sa Draganom Mirkovic, posto je Melina sa Tonijem u Monte Karlu i da zatvorite krug!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA