Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sada je super ako kažeš da si razveden čovek" Miodrag Dragičević o brojnim razvodima na estradi

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumac prokomentarisao brojne razvode

  • 2
Najava predstava Čudi u Šarganu Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Glumac Miodrag Dragičević smatra da je u društvu postalo "moderno" da se izjašnjavaju kao razvedeni ljudi.

U poslednje vreme su lančano krenuli razvodi na estradi, koji su trajali mahom preko 20 godina, kao što su Dragana Mirković i Toni Bijelić, Melina i Haris Džinović, pa sada Dženan Lončarević sa svojom suprugom, te su mnogi komentarisali iste.

Brojne poznate ličnosti su se oglasile na ovu temu, pa je to sada učinio i popularni glumac Miodrag, te istakao svoje mišljenje.

- Mislim da je došlo vreme gde je malo postalo moderno da kažeš da si razveden. "Ja sam razveden muškarac". To je postalo tako, jako nešto. "Ja sam razvedena žena, eto, imam decu". Nekako je to sad postalo kao u, super si, znaš -  počeo je glumac u "Insajderu", pa se zapitao:

- Pa čekaj, gde je ovo da se gaje neki postulati moralni, gde je požrtvovanje? Gde je borba? Gde je tradicija? Gde je tolerancija? Zar nije to u stvari uspeh? Najlakše je reći ne. Mislim, prosto, najlakše je odustati u životu.

Podsetimo, glumački par Miodrag Dragičević i Olivera Olja Bacić su se venčali 16. oktobra 2021. godine u Beogradu, a nepunih mesec dana nakon svadbe su se ostvarili u ulozi roditelja i dobili ćerku kojoj su dali ime Vasilija.

(Telegraf.rs)

Video: Dženan zapevao Cecinu pesmu na nastupu, da li je to poruka za razvod?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ah

    18. april 2024 | 09:03

    Mlad si ti još,naučićeš,nerazvodi se samo na estradi,to se dogadja i kod običnih ljudi,ali to što vi napaljeni glumci,pevači,starlete mislite da ste posebni i jedini,to je druga strana medalje.

  • Milutin

    19. april 2024 | 15:00

    Nisi trebao to reci jer ti si glavni krivac za to mislim znam da si glumac ali to je i tvoja krivica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA