Vreme čitanja: oko 1 min.

Mina pokazala kako izgleda mesec dana nakon porođaja: Voditeljka u izlasku sa Amidžićem...

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditeljski par uživa sa svojim naslednikom

  • 8
Mina Naumović Printskrin: Instagram/ callmenaumi

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina Naumović, dobili su 9. marta sina kom su dali ime Perun, a voditeljku sada možemo prvi put videti u javnosti od porođaja.

Oni svaki slobodan trenutak provode sa sinom, te Mina neretko objavljuje na društvenim mrežama emotivne, ali i duhovite fotke Amidžića i njihovog mezimca.

Međutim, na kratko, ali se ipak radi obaveza ili malo uživanja moraju odvojiti od naslednika, te su se prvi put zajedno pojavili u javnosti otkako se rodio Perun.

Mina je sada podelila fotografiju iz izlaska na svoj Instagram, a društvo su joj pravili suprug Ognjen, ali i naša pevačica Marija Mikić kojoj se voditeljka obratila rečima:

- Ćao Maro legendo!

Podsetimo, o privatnom životu Mine Naumović se vrlo malo zna, ali je putem društvenih mreža ipak otkrila neke detalje.

Mina je objavila fotografiju na Instagram storiju, te odgovarala na raznorazna pitanja u vidu leksikona gde je otkrila da je nakon venčanja uzela prezime Amidžić.

Pored imena roditelja, toga da ima dva brata, otkrila je svoj datum rođenja, ali i to da 17 puta dnevno odlazi pod tuš.

Kada je reč o vrlinama, ona je rekla da je dobronamerna, ali je kroz šalu za mene istakla da ih ima dosta, te da ne može jednu da izdvoji.

Pratioci su saznali dosta detalja preko odgovora voditeljke, između ostalog, i to da ima prirodno plave oči jer se spekulisalo na mrežama oko njenog izgleda.

Ono što je izazvalo pozitivne reakcije jeste podatak da se u trudnoći ugojila svega 10 kilograma, što je prilično redak slučaj, pa je imala 60.

(Telegraf.rs)

Video: Amidžić izveo ženu i sina iz porodilišta: Perun izgleda kao kivi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA