Vreme čitanja: oko 2 min.

"Samo će sala koštati skoro 30.000€" Pevačica i fudbaler zakazali svadbu, a postoji još jedan povod za slavlje

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako saznaju domaći mediji, par je odlučio da spoji venčanje u crkvi i krštenje ćerke početkom juna

  • 6

Pevačica Tamara Milutinović udala se u tajnosti za fudbalera Darka Jevtića  u aprilu 2023. godine, a nekoliko meseci kasnije, u septembru, su dobili ćerku Emili.

Pevačica je organizovala tajno venčanje, a na spisku zvanica našao se samo uži krug ljudi.

Tamara je rekla da samo slavi rođendan, a niko nije ni naslutio da će se pojaviti u raskošnoj venčanici i reći da je trudna.

Kako saznaju domaći mediji, par je odlučio da spoji venčanje u crkvi i krštenje ćerke početkom juna, a održaće se u jednom od najskupljih restorana.

- Tamara i Darko zaista su našli sreću jedno pored drugog i otkako su imali gradjansko venčanje, bila im je velika želja da se venčaju pred Bogom. S obzirom da imaju Emili, isplanirali su da spoje venčanje u crkvi i njeno krštenje prve nedelje juna - kaže izvor blizak Tamari, a potom otkriva da ona i njen suprug Darko ne žale novac kako bi taj dan prošao baš kako su zamislili.

- Iako je Tamara skromna, Darko je taj koji joj je stotinu puta rekao da ne gleda na finansije i da organzuje sve po svojim zamislima bez da razmišlja o troškovima. Odabrali su najskuplji restoran u prestonici, i pozvali oko 300 zvanica od kojih mnogobrojnu porodicu, bliske prijatelje i kolege. Samo sala će ih koštati nešto manje od 30.000 evra, a gde su dekoracija, muzika, stajlinzi, torte i crkva. Biće to pravi spektakl u kom će sasvim sigurno uživati svi prisutni - navodi izvor i ističe da pevačicu više od venčanja raduje mezimicino krštenje, prenosi Alo.

Podsetimo, Darko je 8. februara napunio 31 godinu, a on je putem Instagrama, sa svojim obožavalacima podelio iznenađenje koje je dobio od supruge.

Tamara je malu Emili obukla u beli bodić uz koji je imala bele čarapice, roze džemperić i roze mašnu. Ono što je zanimljivo je sam natpis na bodiju:

- Tata, ove godine sam ja tvoj poklon. Srećan rođendan, volimo te mama i ja.

Jevtić je uzvratio takođe porukom ljubavi svojim devojkama:

- Hvala ti ljubavi što postojite, volim i ja vas.

Novopečena mama je uprkos obavezama oko devojčice takođe aktivna na mrežama, a samo 48 sati nakon što se porodila, objavila je fotografiju koja je mnoge oduševila.

Pevačica se utegla u crne helanke i top majicu i pokazala kako izgleda, a komentari su se samo nizali: "Bravo mama", "Kao da se nisi porađala", "Kakva mačka".

(Telegraf.rs)

Video: Udala se Tamara Milutinović i otkrila da čeka bebu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • МУРИЊО

    18. april 2024 | 14:27

    Певаљка и фудбалер.За певаљку сам чуо али ко је фудбалер❓

  • Vlada

    18. april 2024 | 16:51

    Pominju se cifre, (ovde i kod mnogih), pitam da li je plaćen porez i sve prinadležnosti koje su obaveza ili to rade samo obični smrtnici? Ne treba zaboraviti kako je bilo početkom pandemije, kako se nema od čega živeti itd...

  • 😉

    18. april 2024 | 19:49

    Ala se ovi gađaju sa ciframa,sala 30.000 e,pa nije na Menhetnu,pa kuća može da se kupi za te pare.Kompleksaši.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA