Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zna da pređe granice koje se zovu "baba", imale smo jedan duel": Marija otkriva kakva je Verica u ulozi bake

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Želja za potomstvom je bila mnogo velika i to se očekivalo i iščekivalo i Bogu hvala desilo se. Marija je toliko srećna, ma presrećna", kaže Verica

  • 0
Verica Šerifović, Marija Šerifović Foto: Nikola Tomić, Milena Đorđević, Printskrin: Instagram/serifovic

Pevačica Marija Šerifović početkom decembra je dobila dete preko surogat majke, kojem je dala ime Mario, a sada je otkrila kako se Verica Šerifović snalazi u ulozi bake.

Poznato je da Marija putem njenog "Jutjub" kanala, skoro pa svakodnevno objavljuje vlogove, pa se tako sada snimala pokušavajući da pomogne Verici oko spremanja hrane u kuhinji, pa su se dotakle i teme majčinstva.

- On je jedna beskrajno nasmejana beba i najviše me raduje što je već sa jednim mikro karakterom koji mi se dopada. Kada pomislim da nešto ne mogu ili da sam preumorna, pošto više niko ne spava u kući i ne radi ništa osim što sedi pored njega, onda me pogleda, iskezi se i onda se mi upiškimo u gaće - počinje Marija i dodaje:

- Baba je dobra, zna da pređe svoje granice, granice koje se zovu baba, ali ona je devica. Još uvek joj ništa ne zameram. Do sada, za ovih šest meseci smo imale jedan duel.

- Želja za potomstvom je bila mnogo velika i to se očekivalo i iščekivalo i Bogu hvala desilo se. Marija je toliko srećna, ma presrećna. Maria mogu da nunaju i žene i babe, al' onog trenutka kad je na njenim grudima, to treba videti - kaže Verica.

(Telegraf.rs)

Video: "Zašto nisi prao noge, čvarku moj mali?": Najlepši snimak Marije Šerifović sa sinom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA