Vreme čitanja: oko 1 min.

Desingerica oštro o Slobi: Radanović rekao da nisu na istim talasnim dužinama, a reper ovako odgovorio

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije mu ostao dužan

  • 0

Reper Dragomir Despić, poznat kao Desingerica, pojavio se na Vojaževoj promociji u Beogradu, ali nije bio dobro raspoložen.

Kako je otkrio pred našim kamerama, problemi su mu se nagomilali, što je razlog njegovog večerašnjeg neraspoloženja, ali nije želeo da otkriva šta ga tačno muči.

- Neke privatne đakonije. Malo ja pravim probleme, malo neko drugi napravi i onda se to skupi sve. Inače, ne utiče ništa na mene, utiču samo pare, doduše nema ih trenutno, ali trudim se. Izlazim iz humanitarnog rada, počinjem da zarađujem neki dinar više. Ja sam skroman, srednja klasa - rekao je Desingerica i otkrio da li redovno plaća porez.

- Plaćam porez, uvek. Zato i nema para - odgovorio je reper.

Inače, pevač Sloba Radanović nedavno je dobio pitanje o Desingerici. U "Ami G šou" pitali su ga da li bi snimio duet sa Dragomirom Despićem, na šta nije imao potvrdan odgovor.

- Iskreno da kažem, ne. On radi sve to zato što ima publiku. Nas dvojica nismo na istim talasnim dužinama. Nisam ga upoznao, ne znam kakav je privatno - izjavio je Sloba.

Kako se večeras održava promocija Slobinog novog albuma, pitali smo Despića da li će otići na događaj.

- I on je neki sok napravio? - prvo je pitao zbunjeno, a kada smo mu rekli da je reč o novom albumu, odgovorio je:

- Ne znam, videćemo. Nisam ja još krenuo da slušam njegovu muziku, znam da on moju jeste, pa ćemo da videti, nešto ćemo napraviti - rekao je kroz smeh reper.

(Telegraf.rs)

Video: Desingerica: Moju ćerku niko neće udarati patikom po glavi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA