Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je neostvarena želja Bojane Janković: Prerana smrt sprečila je u ostvarenju tog plana

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Drugaricama je o tome pričala

  • 2
Bojana Janković Foto: Instagram/_bojaaana__

Bivša voditeljka Bojana Janković (46), devojačko Nikolić, koja je u petak pronađena mrtva u stanu u Beogradu, imala je želju da kupi kuću na moru.

Prerana smrt sprečila je u ostarenju tog plana.

Svoju želju nekadašnja voditeljka kultne Pinkove emisije "City", koja ju je proslavila, nedavno je podelila sa svojim bliskim prijateljicama, navodi Kurir.

Nekada veoma poznato televizijsko lice je uveliko planirala i porodični odmor na primorju.

- Bojana je obožavala lepo vreme, sunce, vodu. Kad nije bila na moru, krstarila je Savom i Dunavom s prijateljem koji je imao svoj brod. Već je planirala gde će s porodicom da otputuje na letnji odmor. Imala je želju da kupi sebi kućicu negde na primorju, blizu plaže, da svako jutro pije kafu na terasi i gleda u more, a nakon doručka da se baci u vodu - priča navodno jedna njena prijateljica i nastavlja:

- Volela je život. Često je porodično putovala po Srbiji, iznajmljivala je kućice koje su u prirodi i uživala. Fotografije s letovanja, gde god bi bila, često je objavljivala na društvenim mrežama. Život i planovi su bili pred njom. Obožavala je Grčku. Volela je njihovu hranu, predele i ljude. Mogla je od kraja maja do kraja novembra da bude na moru. Zato je i maštala da sebi napravi oazu mira, da tamo da uživa u suncu, pesku i slanoj vodi. Uvek mi je govorila: "Eh, samo da mi je kućica na moru i parče peska, nebo je granica." Sada je negde gore odakle nas njena lepota obasjava -navodi prijateljica.

Porodica i prijatelji, ali svi koji su Bojanu poznavali, za nju imaju samo reči hvale. Oni su u neverici zbog njenog preranog odlaska.

(Telegraf.rs)

Video: IN MEMORIAM: Bojana Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA