Vreme čitanja: oko 1 min.

Izbačen iz Elite! Hitno napustio imanje, a po izlasku rešio da progovori: Razotkrio Mionu i Ša

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo koga "nije mogao da smisli"

  • 0
Aleksa Erski Printskrin:Youtube/Zadruga

Rijaliti učesnik Aleksa Erski, sinoć je izbačen iz "Elite", a odmah nakon dolaska u studio dao je svoje mišljenje o aktuelnim temama iz Bele kuće.

- Ima par tih parova koji izazivaju veliku pažnju. Kad su u pitanju Miona i Ša, mislim da ona nije iskrena prema njemu. Smatram da njena nesigurnost datira od Nove godine i da sad oseća neku krivicu zbog svega što je uradila Stanislavu. Smatram da njihova veza nije bila toliko loša - kazao je Aleksa, pa dodao:

- Mislim da ima tu emocija i da može da uspe. Videćemo, verujem da on ima nameru da dovede nju u Zagreb i ja mu želim mnogo sreće - rekao je Aleksa.

Zatim je prokomentarisao odnos između Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

- Smatram da nije lepo to što je uradio Matoroj, jer je njegova bivša drugarica. Preuranjeno je ušao u odnos sa Anitom - odgovorio je Aleksa, a zatim priznao ko mu se od učesnika nije dopao:

- Lakića ne mogu da smislim. Veliki je provokator i loš čovek, pre svega. Ne bih nešto preterano menjao. Kad je Stanislav ušao meni je svanulo, imao sam i društvo u poslednje vreme.

(Telegraf.rs)

Video: Miljana nastupila u Nišu: Pevala hit Sandre Afrike, kitili je novčanicama, najavila povratak u Elitu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA