≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kad obučem predugačko kaže mi da izgledam kao baba!" Pevačica iskreno o vezi s Dačićevim sinom

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ono što mu zameram je njegovo kašnjenje, on toliko dugo može da se sprema i za bilo šta on mora da kasni - kaže Milica

  • 11
Nadica Ademov promocija Foto: ATA Images

Pevačica Milica Jokić govorila je o detaljima veze sa Lukom, sinom Ivice Dačića, sa kojim je već mesecima u skladnoj romansi.

- Upoznali smo se preko prijatelja koji su nas spojili. Prvo smo bili drugari godinama, baš dugo se znamo. Ne znamo tačno gde smo se upoznali. Mislim da je u početku on više mene simpatisao, bar tako on kaže. Viđali smo se, prijalo nam je i eto tako nam se desilo. Bili smo u početku u tajnoj vezi, nije niko znao i tako je bilo par meseci - rekla je pevačica.

- Ono što mu zameram je njegovo kašnjenje, on toliko dugo može da se sprema i za bilo šta on mora da kasni. To je neverovatno, sprema više od mene, ma sprema se više od svake žene. Ja taman mislim spreman, kad njega nema još narednih pola sata. Inače za sve ostalo super funkcionišemo, jer smo jako slični, a njemu možda smeta što sad mnogo radim i putujem, pa me nema po nekoliko dana. Ne pravi on nikakav problem, naravno, ali kaže mi kako sam stalno na nekim snimanjima, ali ima razumevanja, stvarno. Nikada ne pravi nikakav problem - tvrdi pevačica za "Razotkrivanje".

Na pitanje smetaju li Luki njeni provokativni stajlinzi, ona kaže da se on buni kad je vidi u nečemu što je predugačko.

- Verujte, kad ja obučem predugačko, on kaže "Milice, šta si to obukla, izgledaš kao baba?!"(smeh). I onda mi kaže da obučem nešto kratko - sa osmehom je rekla Milica Jokić.

(Telegraf.rs)

Video: Milica Jokić i Aleksandra Prijović "ukrstile glasove": Zapevale na proslavi kod Viktora Živojinovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA