Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana Ivanović nosi sat od 500.000 evra! Pogledajte kakav "komad" sija na ruci slavne Srpkinje

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naša sportistkinja uvek oduševi pratioce svojim modnim izborima

  • 8

Ana Ivanović nedavno se pojavila na crvenom tepihu u dugoj žutoj haljini na jedno rame, koja je istakla njenu figuru, ali je primećen i sat koji je krasio njenu ruku.

Kako prenosi stranica na Instagramu koja se bavi procenom satova poznatih, on vredi 500.000 evra, a u pitanju je Roleks koji je sačinjen od belog zlata i prekriven je dijamantima, a model je unikatan i više ga navodno nema u proizvodnji.

Podsetimo, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger svoje romantične trenutke ne drže samo za sebe, već ih vrlo rado podele na društvenim mrežama. Još jednom objavom su nas uverili u svoju ljubav i koliko su srećni kada su zajedno.

Sa osmehom gledaju u kameru, a već na narednim fotografijama u galeriji "ne uspevaju" da ostanu ozbiljni.

- Pokušali smo da ostanemo ozbiljni - napisali su u opisu fotografija, kako bi "opravdali" svoja mutna, i dalje nasmejana lica.

Soho House je zbog njih postao najveselije mesto, u kome caruje ljubav, kao i uvek kada su Ana i Bastijan u istom prostoru, na istom mestu.

Da li je Bastijan na poslednjoj fotografiji zaigrao i tako nasmejao našu najpoznatiju teniserku, to ipak ostaje tajna ovih veselih fotografija.

(Telegraf.rs)

Video: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger mašu srpskom zastavom u beogradskom klubu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Po

    24. april 2024 | 16:18

    Čemu je slavna? Što se ona i JJ slikale sa Bilom Klintonom,a stalno je jadikovala kako je za vreme bombardovanja trenirala u praznom bazenu. Nole je car i ljudina za sve.

  • Federer

    24. april 2024 | 16:18

    pao sam u nesvest

  • Mustapic

    24. april 2024 | 16:55

    Slavna zato što se udala za s.Nadzornika, umesto za nekog našeg.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA