≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Goca posle 14 godina otkrila sa čime se suočila: "Vratila sam se sa ožiljcima od bubuljica, od nehigijene..."

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ponovo bih se prijavila u takvu sezonu jer čovek daje najviše od sebe kada je najteže - priznala je pevačica

  • 0
Goca Tržan Foto: R.Z./ATAImages

Goca Tržan učestvovala je 2010. godine u Survajvoru, gde je važila za najsposobniju i najsnalažljiviju takmičarku kada je reč o ženama, a sada je prvi put ispričala posledice sa kojima se suočila zbog ovog projekta.

- Ljudi koji idu u rijaliti da se predstave, u startu greše. Kada smo bili u Survajvoru stvarno nismo imali da jedemo i živeli smo u jezivim uslovima. Vratila sam se sa ožiljcima od bubuljica, od nehigijene... Ponovo bih se prijavila u takvu sezonu jer čovek daje najviše od sebe kada je najteže - priznala je pevačica.

Ona se tokom razgovora sa medijima, povodom najave svog koncerta u Beogradu, dotakla i ćerkice Lene.

Kaže, ona ne zna da peva, a Goca je zbog toga srećna.

- Hvala Bogu ne zna da peva, računaljka je neviđena. Meni je matematika dobro išla, ali nisam dobar ekonomista, a ona je fantastičan ekonomista. Biće sjajan producent, ako Bog da da se bavi nekom filmskom produkcijom, da organizuje ljude, jer je u tome fenomenalna - priznala je pevačica.

- Na kraju krajeva, ona će birati čime će se baviti, volela bih da nema nikakve veze sa mojim poslom jer će uvek biti Gocina ćerka. Moraće da bude tri puta bolja od drugih da ne bi bila "Gocina ćerka", da neko ne bi rekao da je tu zbog mene. Drago mi je što ne želi da se slika, Instagram ima za najuže prijatelje, na tome joj čestitam, uspela je da se odupre popularnosti. Popularnost nije dobra za svakoga - iskrena je Goca.

Ćerkine savete često prihvata.

- Poslušam Lenu često, pitam je šta treba da obučem, ona mi kaže da živim ispod kamena. Važno mi je njeno mišljenje i kao njen roditelj mi je bitno da me se ona ne postidi - objasnila je Tržanova.

(Telegraf.rs)

Video: Goca Tržan govorila o vantelesnoj oplodnji pa se rasplakala zbog poruke jedne žene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA