Vreme čitanja: oko 1 min.

Kubura je centar grada zamenio seoskom idilom: Nakon rakije, prelazi na novi unosan biznis

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Staro odlazi - novo dolazi", poručio je glumac

  • 0

Glumac Aleksandar Srećković Kubura poseduje imanje u selu Ratina, nadomak Kraljeva, gde već nekoliko godina sa svojim kumom proizvodi razne rakije, međutim sada je došlo do promene planova.

Sada je putem Instagrama pokazao kako sređuje vinograd.

- Staro odlazi - novo dolazi. Za dušebrižnike, ovo nije rezidba. Skidamo tj. vadimo stari vinograd, pa sledeće godine sadimo novi. Biće vina, biće vina - napisao je glumac na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Kubura je nedavno otkrio da u prestonicu dolazi samo zbog poslovnih obaveza.

- Uskoro bi trebalo da počnemo da pripremamo kajsije, jabuke, dunje i šljive za rakiju, ali i proizvodnju vina. Za jedno dve-tri godine planiram da sa kumom otvorim malu butik destileriju, a onda i vinariju, a u planu je i da napravimo etno-selo u Ratini, gde je ušće Zapadne Morave u Ibar. Imam 49 godina i osećam potrebu za mirnijim životom, životom koji nije lišen teškog rada već stresa. Fizički rad me jako opušta, pogotovo kada posle napora dobijem konkretan proizvod - rekao je Kubura nedavno za "Alo".

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Srećković KUBURA za Beograd i JA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA