≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Karleuša napravila kolaps u Beogradu na vodi: U nestvarnoj kreaciji pokazala koliko je zgodna, fanovi u transu

N. L.
M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Karleuša je u pratnji svog tima u crnom džipu marke "mercedes" stigla, i to jedva, do popualrnog tržnog centra ispred kojeg su je čekali fanovi

  • 21

Povodom izlaska fizičkih izdanja albuma "Alpha" i "Omega" u formi CD-a i ploče, regionalna zvezda Jelena Karleuša organizovala je druženje sa obožavaocima u jednom beogradskom šoping centru.

Nezapamćena gužva i stotine fanova satima su strpljivo čekali svoj red da dobiju sliku i potpis od JK.

Karleuša je u pratnji svog tima u crnom džipu marke "mercedes" stigla, i to jedva, do popualrnog tržnog centra ispred kojeg su je čekali fanovi.

U posebno za nju, dizajniranom odelu zeleno neon boje, u kojem je prošetala brutalnu liniju - izazvala je ozbiljan haos.

Neverovatan komad koji može da iznese samo ona, upotpunila je steznikom oko struka, kojim je istakla svoje zadivljujuće proporcije.

Obezbeđenje ju je sprovelo do ulaza u Galeriju, kada je nastao potpuni kolaps od vriske njenih fanova.

- Ćao svima.. Dobro došli, hvala puno svima što ste došli u ovolikom broju. Sigurna sam da ćemo se lepo družiti, zabaviti i slikati, tiktokove, storije, selfije.... Još jednom hvala Vam puno što ste došli, ja ne bih bila ovde gde jesam da nije bilo Vas. Hvala za "Aplha" i "Omega" uspeh albuma, hajde da počnemo da se družimo i imamo jednu divnu uspmenu - reči su kojima se obratila Jelena fanovima koji su okupirali tržni centar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA