Vreme čitanja: oko 1 min.

Dok je zbog Jelene bio kolaps u Beogradu na vodi, Duško se javio sa njene omiljene destinacije: Evo gde uživa

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši fudbaler je uslikao deo luksuzne plaže na kojoj se opuštao ovog popodneva

  • 12
Duško Tošić  i Jelena Karleuša Foto-kolaž: Mileta Mirčetić, Nikola Anđić

Dok je pop diva Jelena Karleuša napravila pravu pometnju u Beogradu na vodi, zbog zakazanog druženja sa fanovima, oglasio se Duško Tošić.

Naime, Jelenini fanovi izazvali su pravi kolaps u jednom beogradskom tržnom centru, zbog čega je više hiljada ljudi "zaposelo" sve oko objekta u kojem je druženje bilo zakazano.

I dok je Jelena uživala sa ljudima koji je obožavaju, fotografisala se i delila potpise, oglasio se fudbaler, koji se ne baš tako često oglašava na mrežama.

Naime, on je objavio sliku iz Dubaija i pokazao kako uživa u toplijim krajevima. Bivši fudbaler je uslikao deo luksuzne plaže na kojoj se opuštao ovog popodneva.

Duško Tošić Pritnskrin: Instagram/duskotosic

Inače, ako se da zaključiti, ovo je jedna od Jeleninih omiljenih destinacija, gde vrlo često odmara nakon brojnih koncerata.

Podsetimo, Duško zbog svojih obaveza često nije u Srbiji, a nedavno se pohvalio fotografijom iz rodnog mesta, koje je uspeo da poseti.

Naime, on je jedan topli, aprilski dan proveo u selu Orlovat, nadomak Zrenjanina. Uživao je na obali reke Tamiš gde je pecao u miru i tišini, odakle je podelio ovaj predivan prizor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA