Vreme čitanja: oko 1 min.

Naš pevač udomio vučicu, snima je za društvene mreže: Vodi je na nastupe, peva joj i hrani je živim mesom

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za Instagram snima kako vučica raste

  • 4
Peđa Vujić Printskrin: Instagram/ vujicpedja

Pevač Peđa Vujić, koji je zaposlen kao aviomehaničar, u svom dvorištu drži vuka.

Folker je oduvek imao želju da u svojoj kući, pored brojnih životinja, ima vučicu koju će pripitomiti. Vremenom je njegova vučica postala prava atrakcija u njegovom mestu, pa redovno objavljuje fotografije na društvenim mrežama, sa tvrdnjom da niko ne treba da je se plaši.

- Pre par godina moj brat Miki i ja odosmo na Kosovo kod nekih naših prijatelja. Tokom sedeljke u malo pripitom stanju usledila je priča "Šta ćeš da ti brat pokloni", a ja sam odgovorio da hoću l pravog vuka - štene! Mislio sam sa je to obična pijana priča, pa sam i zaboravio šta sam poželeo - rekao je pevač pa nastavio...

- Godinu dana kasnije štene me je sačekalo u Tetovu. U tom trenutku u kući sam imao dva Kavkasca i dva Šarplaninca. Pošto sam bio fan kultne serije "Igra Prestola", prvo sam hteo da se zove "Nymeria" po jedinoj preživeloj vučici u serijalu, ali onda gledam, pa u Srbiji smo, zvaće se vučica Milica - rekao je Peđa, a potom objasnio da li postoji strah zbog životinje.

- Pa imali ste dve sestre Kamalu i Amalu odgajili ih vukovi, imali ste onog malog iz Bosne, odgajili ga vukovi, ima još par slučajeva. Nigde nisam pročitao da su nekog odgajili psi ili druge slične karnivore - ispričao je pevač, prenosi Pink.

Pevač koji svakog vikenda puni klubove po Srbiji i poznat je kao neko ko na privatnim slavljima diže atmosferu do usijanja često svuda sa sobom vodi i vučicu Milicu! Njih dvoje se voze u autu, šetaju, a folker joj neretko i zapeva.

(Telegraf.rs)

Video: Ana Nikolić pokazuje ćerki kako se pravi špaga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da li

    28. april 2024 | 14:18

    Šta rade" organi"? Držanje divljih životinja je zakonom zabranjeno u našoj zemlji. Kuc, kuc, ima li koga? Neka bolesnica-starleta je nedavno ubila prokrijumčareno mladunče lava ne znajući kako da ga hrani, iscrpljivala ga, maltretirala, pravila selfije sa njim, a u stvari ga ubijala. Šta je sa tom ženom-ubicom? O ovom liku...nemam reči, isto je.

  • Nenad

    28. april 2024 | 12:33

    Sve je to lepo samo vuk dlaku menja ali ćud nikad.

  • Дража

    28. april 2024 | 12:42

    Па није Нимерија само преживела,него и вук Џона Снежног!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA