Vreme čitanja: oko 1 min.

"Stidim se tog prezimena! Da ga nije, vrtić bi bio krcat!" Slađa o problemima sa kojim se nosi zbog Đoganija

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica progovorila o privatnom biznisu

  • 12
Đole Đogani, Slađa Delibašić Foto: A. Nalbantjan, Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Slađa Delibašić, bivša žena densera Đoleta Đoganija, povukla se sa sa javne scene i posvetila privatnom biznisu, vrtiću koji vodi sa ćerkom Silvijom.

Slađa je zadovoljna kako ide biznis, ali ističe da bi posao išao mnogo bolje da je ne vezuju za porodicu njenog bivšeg supruga.

- Mnogo me nervira kad se pominjemo svi u kontekstu familije Đogani. Mi smo se razveli pre 22 godine. Ja sam Delibašić, kao i moji tata, brat i deca. Ja svoju decu gledam kao Delibašiće, ne Đoganije. Mene ne interesuje da pravim gungulu od svega toga. Nekad se stidim tog prezimena. Mnogo je velika predrasuda kod naroda. Vrtić koji sam otvorila, da nije tog prezimena bio bi pun, krcat, ali je naš narod takav, dok nekoga ne upoznaš i ne vidiš čoveka iznutra, ne možeš da sudiš. Tako sam i ja nekad sudila ljudima dok ih nisam upoznala - ispričala je Slađa i dodala da je bez obzira na sve zadovoljna radom vrtića:

- Peta godina je kako radimo sa vrtićem. Na početku je išlo jako slabo, ja sam znala da dolazim umorna sa nastupa i podmirim sve troškove, plate i doprinose dok nismo krenuli da radimo i to bez ijedne reklame. Roditelji koji su dolazili imali su jako lepo mišljenje o nama i radu našeg vrtića. Hvala dragom bogu vrtić je polako počeo da se puni. Dugo smo tražili osoblje, sada je sve fenomenalno, ali bez Silvije ništa - rekla je ona jednom prilikom, piše Svet.

(Telegraf.rs)

Video: Slađa i bolja i starija od Džej Lo: Skinula se u kupaći, zaplesala na krajnje neobičnom mestu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    28. april 2024 | 13:11

    Ne razumem,to je muzicarska grupa,nisu ubice ...mene podsecaju na lijepa vremena...nisi fer Sladjo.

  • jeftinooo

    28. april 2024 | 13:45

    Igras na jeftinu kartu Sladjana. Zapamti,harali ste 90tih (on nastavio i 2000tih) ...al poenta je i Devedesetih! Tako da ta jeftina karta na koju igras ... Jadna si

  • Drugi brak

    28. april 2024 | 13:27

    Zasto ne pricas o drugom braku? Tada si izabrala "odgovarajuceg" (to na sta aludiras). Vidimo kako te je kao "svoju" tretirao ..bila si u masnicama ..i brze bolje se razvela os tog drugog muza ("tvog" ...eto koliko te "tvoj" postovao da nisi izdrzala ni dva meseca).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA