Vreme čitanja: oko 1 min.

Prva fotografija trudne glumice: U haljinici sela kolegi s kojim očekuje bebu u krilo, svi su se "rastopili"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vanja je podržala svog izabranika Marka, koji je ove nedelje trčao beogradski maraton

  • 0
Vanja Nenadić Marko Todorović Pritnskrin: Instagram/marko_todorovic

Glumica Vanja Nenadić čeka dete sa kolegom Markom Todorovićem (29), markantnim glumcem iz Crne Gore, a sada je prvi put pokazala i trudnički stomak.

Njih dvoje ne govore mnogo o svom privatnom životu, a sada su raznežili mnoge svoje obožavaoce jednom objavom na Instagramu.

Naime, Vanja je podržala svog izabranika Marka, koji je ove nedelje trčao beogradski maraton, a emotivna fotografija na kojoj poziraju nastala je nakon završetka.

Vanja je pozirala u Markovom krilu, u crvenoj haljinici u kojoj se ocrtavao njen trudnički stomak.

Vanja Nenadić Printskrin: Instagram/markotodorovic

Upravo ova fotografija izazvala je veliku pažnju, jer na njoj Vanja pozira prrvi put sa trudničkim stomakom, makar kada su u pitanju slike za javnost.

Podsetimo, Vanja je krajem amarta za Telegraf upravo potvrdila lepe vesti, da čeka prvu bebu.

- Istina je. Ali, pazite, ja sam htela to na drugi način sve da objavim, tako da meni sad stvarno... nemam mentalnog kapaciteta da sad sve to izvedem ovako na tim intervjuima, tako da verujem da će biti prilike u narednim mesecima, malo mi je sve to danas bilo neplanirano i ne znam ni kako se desilo. Pa eto, da se čujemo malo kasnije ako može, ne danas kasnije, nego posle nekog vremena, jer nisam uopšte sada planirala da objavljujem to na taj način, tako da ne bih se sad nešto izjavljivala posebno na tu temu. Ovo mi je sve malo too much, ali čućemo se tim povodom u neko skorije vreme - otkrila nam je lepa glumica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA