Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je sin Aleksandra Berčeka, malo ko zna da je krenuo očevim stopama: Radio je poznate filmove i serije

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola je pokazao talenat u raznim sferama

  • 1
Aleksandar Berček Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandar Berček jedan je od najpoznatijih domaćih glumaca koji iza sebe ima brojne uloge po kojima ga publika zna, ali malo ko zna da njegov sin, Nikola Berček (37), ide njegovim stopama.

Na odjavnoj špici serije "Tajna vinove loze" pojavljuje se njegovo ime i prezime, te su se mnogi zapitali da li je reč o sinu Aleksandra Berčeka.

Po zanimanju je scenograf, a bavi se i produkcijom, te je član ekipe brojnih ostvarenja: "Profesionalac", "Jagodići", "Ulica lipa", "Kordon", "Smrdljiva bajka", "Ivkova slava", "Buđenje iz mrtvih", "Brat Dejan".

Nikola je i scenarista, te se imao svoj udeo i u filmu "Pad u raj", asistent scenografije filma "T.T. sindrom", asistent producenta filma "Nož".

Ipak, Nikola se snalazi i u muzičkim vodama, pa na društvenim mrežama pokazuje i svoje umeće po pitanju gitare ali i pevanja, te je gitarista alternativnog rok benda Autopark.

Nema sumnje da je ovoj porodici umestnost u krvi, kao i nadarenost za istu, a Nikoline fotografije možete pogledati ispod.

Podsetimo, Aleksandar Berček ima četvoro dece, iz prvog braka sa Svetlanom, Berček ima sina Nikolu i ćerku Milicu, dok je u drugom braku sa Anom dobio ćerku Minu i sina Miloša.

Niko od njih ne voli da se eksponira u javnosti, pa ni sam čuveni glumac.

(Telegraf.rs)

Video: Kakva emocija Slobode Mićalović, pustila glas! Žmuri i peva hit velike hrvatske zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojadin pavlovic cole

    29. april 2024 | 13:55

    Naravno u tom poslu samo poznanstva pa cak i oni nemogu da se probiju onda zamislite koje je to gubljenje vremena zanimanje za postenog i obicnog coveka koji bi hteo da se bavi sa tim poslom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA