Vreme čitanja: oko 1 min.

Jake reči Milene Vasić bez šminke, sa posebne lokacije: "Dobro je kad se žena vraća na mesto gde je prohodala"

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dobro je kad se žena vraća na ono mesto gde je prohodala", istakla je naša glumica

  • 0
Milena Vasić Foto: Telegraf, Printskrin:Instagram/milenavasicofficial

Glumica Milena Vasić, je tokom izvođenja mjuzikla na sceni Pozorišta na Terazijama zadobila strašnu povredu zbog koje je reagovala i ekipa Hitne pomoći, a tek se nedavno oporavila.

Najpre je bila u kolicima i gipsu, a zatim na štakama, koje je konačno "ostavila po strani".

Milena se sada oglasila putem mreža pa otkrila da se nalazi u Crnoj Gori, odakle vuče majčino poreklo.

- Dobro je kad se žena vraća na ono mesto gde je prohodala. Majčine ruke koje te čekaju ponosno...dobro je setiti se da se mora hodati...nastaviti...

Lepa glumica je takođe objavila i fotografiju, gde je vidno raspoložena, sa čašom belog vina u ruci, uz opis:

- Svoj na svome sa svojima.

Milena je svojevremeno otkrila šta je to što je ona "pokupila" od svojih roditelja, pa koristi u vaspitavanju svoje dece.

- Roditelji su me učili da budem vredna i odgovorna! Da znam da se izborim sa posledicama kada pogrešim i da kažem izvini, naučili su me lepoti života i da budem nasmejana, jer je to pristojno. Život je put, ne cilj, a ako na tom putu imamo i dobro društvo, onda smo sretni ljudi. Tome učim decu i da kažemo hvala. Hvala na jutru, hvala na danu, hvala na ovoj prilici, hvala na razgovoru... - rekla je glumica za "TV Novosti".

Inače, poznati stomatolog Blažo Zlopaša je rođeni brat Milenine majke, odnosno glumičin ujak. Njegova ćerka je pevačica Marijana Zlopaša (Milenina sestra od ujaka), koja je zbog ljubavi i suprugovog posla napustila Beograd i Herceg Novi proglasila svojim domom.

- Beograd je moj grad, ali i u Crnoj Gori se osećam kao kod kuće. Moj otac je odavde i godinama mnogo vremena provodim prevashodno u Budvi. Sada evo i živim ovde tako da mi ne pada teško - rekla je svojevremeno Marijana "K1".

(Telegraf.rs)

Video: Premijera predstave "Budućnost", u režiji Žige Divjaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA