≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Krenule su mi suze kad je pevala pesmu za koju ja nisam imao novca..." Tužno priznanje Filipa Mitrovića

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevač ističe da numera nije otišla u njegove ruke jer nije imao sredstava da je kupi

  • 0
intervju Filip Mitrović Foto: Milena Đorđević

Filip Mitrović priznaje da je srećan zbog toga što pesme "Ožiljci" koju je nedavno objavio već ima oko 300.000 pregleda na Jutjubu, i otkriva da je od te pesme ranije odustala mlada zvezda Tea Tairović.

- Rad na "Ožiljcima" i albumu koji će uslediti bio je duboko emotivan proces i drago mi je što se publika povezala s pesmom. Dobio sam predivne komentare - istakao je Filip.

- Ona je snimila demo pesme, ali je na kraju od nje odustala. Inače, Tea i ja imamo posebnu istoriju kada su pesme u pitanju. Numera "Malo mi je", koja se našla na njenom poslednjem albumu, bila je napisana za mene i zvala se "Novi čovek". U tom trenutku nisam imao novca da je kupim i završila je kod Tee. Bio sam na njenom koncertu na Tašmajdanu, i kada ju je pevala, krenule su mi suze. Ne zbog toga što nije moja, već zbog melodije koju pesma nosi - priznao je iskreno Filip koji se na javnu scenu probio učešćem u takmičenju "Prvi glas Srbije".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA