Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte gde živi majka Željka Joksimovića: Od dvorišta je napravila pravi raj

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka poznatog pevača je preuredila porodični dom u Valjevu

  • 0
Zeljko Joksimovic, Budva Foto: Nikola Anđić

Pevač Željko Joksimović odrastao je sa bratom Sašom i roditeljima Vesnom i Branislavom u svom rodnom Valjevu.

Tu je završio gimnaziju, a onda se 1993. godine preselio u Beograd gde je upisao Fakultet muzičkih umetnosti.

Kada je reč o porodičnom domu, dvorište je do pre nekoliko godina, kada smo posetili Valjevo, bilo ograđeno drvenom ogradom, a sada je gospođa Vesna sve preuredila i doterala po svom ukusu.

Ona na svojim društvenim mrežama često objavljuje fotografije svoje kuće i uređenog dvorišta, ali i cveća koje sadi i neguje sa puno ljubavi.

Mnogi su komentarisali da je prizor prelep, te da se vrlo potrudila oko svakog detalja da bi sebi napravila idealnu oazu mira.

Kako je Vesna sredila porodični dom u Valjevu, ali i kako je nekada izgledao dok je bila stara česma i nije bilo cveća možete pogledati u galeriji ispod.

Podsetimo, Željko je svojevremeno izjavio da se borio po dolasku u Beograd, ali i šta je sve preživeo.

- Dolazak u Beograd za mene je bio razaranje sistema, šok. Uvideo sam da me čekaju mučne godine truda, rada, odricanja, neprospavanih noći, očaja... Ništa nije bilo onako kako sam mislio da će biti, osim moje želje da uspem. A zaista borio sam se kao lav. U nekim momentima bilo je najlakše odustati i vratiti se kući, a dešavalo se da budem i gladan, nesretan, izigran i potpuno sam. Jedva sam sastavljao kraj sa krajem u prvo vreme. А nekako mi je bilo poražavajuće da odustanem i kažem: Pokušao sam, ali nisam uspeo. Zato sam radio bez stanke, i noću i danju i bio uveren da će to neko jednom prepoznati - ispričao je Joksimović jednom prilikom.

(Telegraf.rs)

Video: U komšiluku Željka Joksimovića: Ovo je njegova kuća, a evo šta komšije kažu o njemu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA