Vreme čitanja: oko 1 min.

Teya Dora "oduvala" konkurenciju! Nakon probe u Švedskoj, Srbija na visokom 2. mestu: Evo ko je na prvom

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa Teodorom drugo mesto deli predstavnica Ukrajine, a na prvom je...

  • 6

Mlada umetnica Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, sledeće nedelje će predstavljati našu zemlju na "Evroviziji", pesmom "Ramonda".

@eurovision @TeyaDora is serving Serbian seaside songstress at first rehearsals in Malmö 🇷🇸 #Eurovision2024 ♬ original sound - Eurovision

Pevačica je za vikend imala probu u Švedskoj, gde se održava ovogodišnje takmičenje, a klip naše Teya Dore je među najgledanijima od svih takmičara iz prvog polufinala u kom nastupa, pa tako do sada već broji preko 800.000 pregleda.

@eurovision Ukraine’s @Альона Альона & @Jerry Heil are born to perform 🇺🇦 #Eurovision2024 ♬ original sound - Eurovision

Jedino predstavnica Poljske ima više pregleda od Teodore i predstavnice Ukrajine, (koja ima pregleda koliko i naša pevačica), oko 1,2 miliona.

@eurovision Poland’s @LUNA 🌙 is queen of the castle on the Malmö rehearsal stage 🇵🇱 #Eurovision2024 ♬ original sound - Eurovision

Iznenađenje je Marko Purišić, poznatiji kao Bejbi Lazanja, (predstavnik Hrvatske), koji je po mrežama i kladionicama važio za favorita, ima 650.000 pregleda.

Teodora će se predstaviti prve polufinalne večeri, 7. maja, a nedavno je putem mreža otkrila šta joj se dogodilo po dolasku u Malme.

Nju, ali i članove njenog tima, pokakila je ptica, a Teodoru baš po glavi. Prema starim verovanjima, to donosi sreću, što je i sama Teya rekla u snimku "Good luck".

(Telegraf.rs)

Video: Neverovatno šta se desilo Teya Dori prvi dan u Švedskoj, samo što je stigla!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    30. april 2024 | 08:52

    😁 ahahahaha ali kada počne biće medju zadnjim pitanje dali ce proći do finala

  • MM

    30. april 2024 | 10:57

    Ja vidim da je na 24. mestu od 37. Iza Cipra i ispred Namačke što znači da neće videti finala.

  • Gedza gegula

    30. april 2024 | 13:13

    Nemoj da se lazemo dosta je vise nije se slusao glas nadoda jedna nepismena koja nema pojma sa muzikom dala glas e sad ima da ispadnemo ova moze na metlu da doleti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA