Vreme čitanja: oko 2 min.

Jelena o neviđenoj sramoti sa svadbe, mladu nazvala imenom mladoženjine bivše: "Niko mi nije rekao da je nova"

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"U zemlju sam propala, koliko mi je bilo glupo", rekla je pevačica

  • 0
Promocija novog albuma grupe Neverne bebe Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Tomašević progovorila je javno o svom najvećem blamu koji je doživela i to na svadbi svojih prijatelja.

Jelena je bila jedna od gostiju na svadbi sina svog prijatelja, a kako nije znala da je mladoženja raskinuo prošlu vezu, ona je preko mikrofona posvetila pesmu i mladu nazvala imenom bivše devojke.

- Otišla sam na svadbu kod svog saradnika koji je ženio sina... Upoznala sam ja njega i njegovu devojku - počela je Jelena.

- Marko i Ivana... I sad, posle nekog vremena oni prilaze i kao: "Može jedna pesma?", ja kažem: "Ma naravno". Nastavljam: "Marko i Ivana da vam je sa srećom, da vam je dugovečno, a gosti meni: "Ne, nije Ivana! Nova devojka je u pitanju - Marija!'" - rekla je Jelena za radio "S1", pa zaključila:

- Ljudi, ja sam u zemlju propala. To je toliko bilo glupo, ali niko mi nije rekao da je nova... Mislim, ja sam upoznala verenicu i nisam znala da su raskinuli u međuvremenu i da se on ženi drugom devojkom.

@radio_s1 Kako je Jelena na jednoj svadbi pomešala mladence. 🤣🤣🤣 #JelenaTomasevic #RadioS #fypシ #tiktoksrbija #blam #foryoupage #srbija #fyp ♬ original sound - Radio S1

Njen suprug, Ivan Bosiljčić nedavno se našao na reklami jedne privatne klinike, te je grad preplavljen bilbordima na kojima je glumac u doktorskom mantilu. Kako ovo nije prvi put da ga takvog gledamo, jer je prethodno imao ulogu doktora, pojavili su se oni koji su zaista poverovali da je Ivan postao doktor.

Jelena je tako prokomentarisala i tu situaciju, pa je čak otkrila i da su pojedine žene želele i da zakažu pregled kod njega.

- Jeste, to je istina... (smeh) To je bilo još kad je počela kampanja, nas su zvali odmah iz te klinike da nam kažu da žene zovu da zakažu pregled kod Ivana! (smeh) Više njih, da! Nisam pitala koji pregled... (smeh) Ivan stvarno igra u seriji doktora, moguće da su žene prespojile to... Celo moje društvo mi šalje to - rekla je pevačica za pomenuti radio.

@radio_s1 Ljudi stvarno zovu bolnicu da zakažu pregled kod dr Ivana Bosiljčića!? 🤣 #ivanbosiljcic #urgentnicentar #serija #JelenaTomasevic #RadioS #fypシ #tiktoksrbija #foryoupage #fyp #tiktoksrbija ♬ original sound - Radio S1

(Telegraf.rs)

Video: Jelena Tomašević: Pesma je uvod u novi album koji će da izađe odmah posle Beogradskog proleća

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA