Vreme čitanja: oko 1 min.

Baka Prase na sto stavio 14.000 evra, objavio kome mora da ih isplati svakog prvog u mesecu

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jutjuber nastavlja da se "žali" zbog navodnih troškova

  • 5

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, otkrio je na društvenim mrežama da svakog meseca mora da izdvoji 14.000 evra.

On je sada na svom Instagram storiju objavio fotografiju sa velikom količinom novca poređanih na stolu koju mora da uplaćuje svojim zaposlenima za njihov rad.

Međutim, ne pada mu lako što mora izdvojiti toliku svotu, te se požalio pratiocima sa pomenute platforme.

- Plate i troškovi... 14.000 evra svakog prvog u mesecu - napisao je Bogdan.

Podsetimo, Bogdan se nedavno preselio iz Beograda na vodi u luksuzni stan od 300 kvadrata, koji navodno košta 2.000.000 evra. Bogdan je naveo da ovaj stan iznamjljuje, a mesečni najam stana sa troškovima iznosi oko 6.000€.

- Imam lizing za BMW-a to je mesečno otprilike 3.500 evra, ne znam tačno. Imam rentu stana i sve troškove koji idu uz stan, nek bude oko 6.000, hrana svaki dan 300 do 500 evra, kažem to jer zovem sve da ne bih jeo sam, imam novca i mogu da plaćem te ručkove, nije mi problem. Troškovi hrane mesečno su mi 10.000 evra, što je preterano, ali tako živim, jer tako mogu, kraj priče. Mesečni troškovi su mi preko 50.000 evra, ljudi možda neće da veruju u to, ali vidi se i po klipovima koliko para dajem. Moji mesečni troškovi su surovi, surovo veliki.

Poznato je da voli da troši, ali i ne žali za svoje najbliže, te je tako iznenadio svog najboljeg prijatelja, Igora, kada mu je za venčanje poklonio automobil vredan 50.000 evra.Često zna da iznenadi devojku Anju Bla, porodicu, prijatelje, saradnike, ali i ljude kojima je pomoć potrebna, kao što je odlučio je da pomogne Nikoli iz Srbobrana koji ima azil za pse i uplatio mu je pozamašnu svotu novca.

(Telegraf.rs)

Video: Zorannah oplela po Anji Bla: Streljala me pogledom, Bogdan mi se izvinjavao! (AUDIO)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    30. april 2024 | 13:48

    A sad je i stan i auto na lizing..do neki dan ste nas smarali objavama kako je iskesirao milione za te dve stvari

  • Silvija

    30. april 2024 | 16:19

    Jadan ovaj momak ,trosi za hranu 500 evra na dan toliko je potrebno deci po domovima za hranu,samo sto ovaj bez mozga nosi roze naocare On pojede sa drugima i zali se sto mora da plati zaposlenima 14.000 e Znaci on zaradjuje pare od publike i zali sto placa zaposlenim ,lencuga ,bolje je da se vozi biciklom nego autom Ali dasa hoce da se kocoperi po Beogradu,zato ga zene cerupaju isto kao i njegovi vajni prijatelji , Od ovog momka nikada nece postati ozbiljan covek,otac ,jedino ga njegova prazna faca izdrzava a mladi placaju za njegove budalastine

  • Silvija

    30. april 2024 | 16:27

    Surova istina surov zivot,placa toliki porez,ima zenu koja nije jeftina u odrzavanju,placa dnevno 500 evra za jelo,sigurno jedu mespajz,Publika ga placa publika ce ga jednog dana i smaknuti ,dolaze klinci sa skolovanim mozgom Ako se zoves Prase ja bih te krstila sa Nazimac,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA