Vreme čitanja: oko 2 min.

Miljana zaplakala zbog odnosa Ivana Marinkovića i njihovog sina Željka, pa smislila plan kako da ih spoji

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Popularna Nišlijka se slomila zbog sina Željka

  • 1
Ivan Marinković Miljana Kulic Foto: Antonio Ahel/ATA Images, Printskrin: Youtube/Zadruga

Rijaliti učesnica Miljana Kulić je otkrila da bi volela Ivanu Marinkoviću za rođendan, koji je 2. maja i iako nije s njim u dobrim odnosima, da dovede sina Željka kao iznenađenje.

Miljana se rastužila u Rajskom vrtu, te bi želela da vidi da li bi ga prepoznao, kako bi se Ivan osećao, ali i otkrila da, bez obzira na sve, Željko treba da ima kontakt sa ocem.

- Najsrećnija bih bila da Željko i Ivan budu zajedno. Mislila sam da Željko dođe drugog maja, pa da vidim kako bi odreagovao. Da vidim da li će Željko da ga prepozna i ako mogu da mu vratim taj osećaj. Ako moji roditelji dozvole, to bi bila moja želja. Da se Željko veseli i da dođe. Naravno, ako moja majka dozvoli, jer nas on svaki dan ponižava zajedno sa onom svojom vešticom - rekla je Miljana, pa otkrila kako misli da bi Marinković reagovao kada bi ugledao sina.

- Ne znam, volela bih da ga vidim. Obećavao je Željku da će ga videti. To je mnogo inteligentno dete. Volela bih da dođe, ako moja majka dozvoli. Imala je osećaj da on nikad neće biti dobar otac. Ne znam, sve mi se nešto skupilo. Ne osećam se dobro, nisam srećna - rekla je Kulićeva.

Podsetimo, Miljana je progovorila o detaljima sa suđenja sa cimerom Markom Đedovićem koji je tužio zbog incidenta u trećoj sezoni rijalitija Zadruga.

Đedović je pokrenuo sudski spor protiv Nišlijke jer ga je tom prilikom udarila bubicom u glavu, te je zadobio teške povrede zbog kojih je morao na ušivanje, a Miljana je sada ispričala kod Darka šta se dogodilo na suđenju.

- Đedović je stalno govorio: "Nikada neću dozvoliti da ti ideš u bolnicu zatvorenog tipa, povući ću tužbu, Marija želi da te smesti u zatvorsku ludnicu". Međutim, bili smo na sudu Matora, Đedović i ja i on je rekao da ne pristaje na odluku suda. Sud je odredio lečenje na slobodi jednom mesečno. On je tražio da mene, samohranu majku, zatvore u zatvorsku ludnicu. Hteo je jednu majku da zatvori, da nikada ne mogu više da uđem u rijaliti da zaradim za svog sina. Haos je bio u sudnici - pričala je Miljana.

(Telegraf.rs)

Video: Tijana Em o Vuku Mobu: Otkrila zašto ga nije pozvala na rođendan, pa pomenula njegovu ćerku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LP

    1. maj 2024 | 19:54

    Kakva glumica, sve po potrebi. Samo da ne nasedne ovoga puta Ivan. Može sve van Rijaliti programa, uz obezbeđenje bilo bi najbolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA