Vreme čitanja: oko 1 min.

Prva žena Nebojše Glogovca objavila njihove nikad viđene fotografije iz mladosti: Ne zna se koja je lepša

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prva supruga glumca raznežila svojim objavama na mrežama

  • 2
Nebojša Glogovac Foto: Stefan Tomašević/ATAImages

Nebojša Glogovac jedan je od najvećih glumaca i talenata koje smo imali, a preminuo je posle kratke i teške bolesti u Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije u Beogradu, 9. februara 2018. godine.

Pokojni glumac otišao je prerano, ostavivši iza sebe suprugu Milicu i ćerku Sunčicu, kao i sinove Gavrila i Miloša koje je dobio iz prvog braka sa Minom.

Prva supruga Mina je nedavno podelila emotivne fotografije na svom Instagram profilu, te raznežila svoje pratioce dirljivim objavama.

Mogu se videti fotografije sa Glogovcem, kao i sa sinovima, stariji Gavrilo ima 25 godina, dok mlađi Miloš, koji ima 23, studira Fakultet dramskih umetnosti, ali se opredelio za režiju.

Nebojša se oženio uglednom slikarkom Minom 1996. godine, posle osam meseci zabavljanja, a upoznali su se u nekadašnjoj "Zvezdi".

Razveli su se 2014, ali su ostali u bliskim odnosima. Posle razvoda glumac je sreo drugu suprugu, Milicu, koja je do poslednjeg dana bila uz njega.

Mina Glogovac je, kako piše u biografiji, i vanredna profesorka na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, realizatorka 18 stručnih samostalnih projekata uređenja enterijera i eksterijera reprezentativnih objekata u Srbiji i inostranstvu, autorka više samostalnih izložbi, piše Hello.

(Telegraf.rs)

Video: "Dolče i Gabana? I njega ćemo da hapsimo, da znaš": Četiri godine bez velikog Nebojše Glogovca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA