Vreme čitanja: oko 2 min.

Stanija došla u Srbiju i sve ispričala: Evo da li se udaje za Asmina i šta se dešava s vilom koju gradi za nju

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Kuća mora da ima veliko dvorište i vodu u blizini, bilo da je to okean, jezero ili bazen, nije bitno...", istakla je starleta

  • 7
Stanija, Asmin Durdžić Printskrin: Instagram/stanijadobrojevic, Foto: Telegraf.rs

Starleta i bivša učesnica rijalitija, Stanija Dobrojević  je progovorila o njenoj vezi sa Asminom Durdžićem, kao i vili koju gradi za nju, poklonu vrednom 300.000€, ali i da li uskoro planira da se uda.

Stanija je najpre otkrila da li je sa Asminom konačno uplovila u mirnu luku.

- Hm, to što se ja medijski povučem i budem mirna k'o bubica, možda nekome liči na mirnu luku... Uglavnom, najveće bure su prošle i ne ponovile se! - rekla je Dobrojevićeva, pa dala njeno mišljenje o vili koju njen dragi gradi specijalno za nju:

- Ne dopada mi se to što on planove iznosi javno, jer to ume da privlači negativnu energiju ljudi koji drugima ne žele dobro... Ja volim da ćutim o svemu i da se tome nečemu radujem!

Evo šta vila mora da poseduje...

- Plan "kuće iz snova" sam napravila još pre nego što sam upoznala Asmina, međutim kad smo pričali o tome i kad mi je pokazao svoj nacrt, kuće su skoro bile identične! Kuća mora da ima veliko dvorište i vodu u blizini, bilo da je to okean, jezero ili bazen, nije bitno...

Bivši muž Aneli Ahmić je nedavno istakao da je Staniju zavoleo baš takvu kakva je, te da bi jedino prezime promenio kod nje, a evo šta ona kaže na temu udaje.

- Dovoljno sam luda i bez ludog kamena! - kaže Stanija, pa priznaje da li je konačno "besna mašina" koju joj je poklonio Asmin, stigla kod nje:

- Zašto ja moram da odgovaram na ova pitanja, to treba da pitate njega... I taj auto treba da stigne u Srbiju, ne Majami...

Za kraj je otkrila koji joj je Asminov najdraži poklon.

- Prsten... jer je nekako čist i podseća na najlepši period pre čitavog ovog skandala i javne afere koja mi je nanela mnogo bola i neprijatnosti - zaključuje Stanija za Informer.

U galeriji ispod pogledajte vilu u kojoj će živeti Stanija i Asmin:

(Telegraf.rs)

Video: Vrela Stanija u ulozi kućne pomoćice: Snimak usisavanja u nikad manjem bikiniju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sveto

    1. maj 2024 | 16:25

    Jel ovo neki profesr ,doktor ,inovator ,sto se ovoliko pise o njoj i stekla ovakvo bogastvo

  • Skids

    1. maj 2024 | 16:27

    Ma voliš ga ti za sve pare

  • Ogi

    1. maj 2024 | 18:21

    Jel dosla? Odlicno . Evo cekam ovu vijest danima a milo mi je i zbog asmira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA