Vreme čitanja: oko 1 min.

Draganin sin pokazao stan u kojem živi: Detalji su zanimljivi, ali ni nalik prići luksuzu iz dvorca

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njegova objava psoebno je zaintrigirala zbog trpezarijskog stola koji je postavljen za porodični ručak

  • 7

Muzička zvezda Dragana Mirković ostala je da živi sama u velelepnom dvorcu u Beču, a njen sin Marko Bijelić sada je prvi put pokazao stan u kojem je započeo samostalni život.

Naime, Draganini naslednici su još pre nekoliko godina zapolei samostalne živote, u svojim stanovima, a pevačici je to jako teško palo tek kada je Toni napustio dvorac i u istom ostala sama da živi.

Marko i Manuela ne vole u javnosti da se eksponiraju, međutim, Bijelićev naslednik sada je napravio izuzetak.

On je objavio sliku iz svog stana i prvi put pokazao svoj dom i luksuz u kojem uživa.

Današnji dan, 1. maj, Marko je odlučio da provede u krugu najbližih ljudi, pa je uslikao deo trpezarije i postavljeni sto i napisao:

- Srećni praznici.

Poznato je da su godinama svi porodično živeli u zamku Ebenfurt, nakon čega su naslednici isti napustili, a nedugo za njima i Toni.

Ipak, kako prenose hrvatski mediji, naslednici su se u novembru 2023. godine vratili u zamak, kako bi majci pružili podršku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iver

    1. maj 2024 | 17:18

    Sta ce decko - ukus slican majkinom: crni sto, visoki sjaj, beli sjajno ram za ogledalo i trpezariji... Ostalo mozemo da naslucujemo, ali necemo jer iskreno, malo koga to zanima.

  • Ag

    1. maj 2024 | 18:47

    Cemu ovo insistiranje na "ne vole da se eksponiraju"?! Ne postoji tekst o Bjelicima da se to ne gura u prvi plan a sve je kontra. Ooo da, itekako vole! Avioni, kamioni, automobili od par stotina hiljada evra, skupa putovanja i sl. "Klinci" pisaju po sirotinji, guraju materijalno iz sve snage a vi nas ubedjujete kako su oni, jadni, jaaaako skromni.

  • Nidza

    1. maj 2024 | 17:16

    Ej bre vise Dgnin sin Dginadeca silnii bogati sta mislie o njima pgledajte sirotinju trebqliim hleba da ne pricamo o krovu dal ce im pasti na glavu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA