Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija Šerifović objavila emotivan snimak iz porodičnog doma: Zabavlja sina uz pesmu koju ona obožava

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neradni dan iskoristila kako bi sa porodicom uživala, u svoja četiri zida

  • 1

Pevačica Marija Šerifović dobila je sina krajem prošle godine uz pomoć surogat majke, a kako je današnji dan, 1. maj, provela sa njim pokazala je na mrežama.

Marija ističe da gotovo svaki slobodan trenutak koristi kako bi provela sa sinom, koji joj, ne krije, ulepša svaki trenutak.

Tako je ovaj, neradni dan iskoristila kako bi sa porodicom uživala, u svoja četiri zida.

Ona je usnimila kako malenog Maria zabavlja dadilja ili baka, nije usnimila ko, a uz video je objavila i pesmu koju ona obožava.

Marija Šerifović Printskrin: Instagram/serifovic

Marija je snimala kako ljuškaju sina, dok sede za trpezarijskim stolom, a sve prati poznata pesma od Sinana Sakića, "Zoko moja zoko".

Podsetimo, Marija je nedavno pred koncert odgovarala na pitanja sedme sile, te otkrila da li planira da dobije još naslednika.

- U ovom trenutku ne, i za sada ne. Sada, ako se želje promene, što da ne? Ali, za sada ne. Kažu da su deca naši učitelji, neki veruju da je obrnuto, a ja verujem da je baš tako. Gotovo sam sigurna da će me Mario naučiti mnogim stvarima, da će to biti jedna dugotrajna borba između strelca i škorpije, ali na kraju krajeva, nešto je do vaspitanja, nešto ide iz kuće, a nešto naprosto mora da se prepusti višim silama, a na nama kao roditeljima je samo da se prekrstimo i da gledamo - rekla je Marija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    2. maj 2024 | 13:18

    Mogla bi mama da ga ibraduje pesmicama Predraga Kaković, hora Kolibri, Ršuma, mali Luis ima predivne pesmice za decu. Vaspitqvaj dete uz pravi ritam, za dečicu, kao kad ti i ti bila mala. Pevale su ti nana i mama, sigurno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA