≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sofronijević je nekada bio veren sa voditeljkom: Ovako je Sanja komentarisala njegovu vezu sa doktorkom

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njih dvoje raskinuli su za Uskrs

  • 4
Aleksandar Aca  Sofronijević  i Sanja Ćulibrk Foto-kolaž: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Harmonikaš Aca Sofronijević zkazao je svadbu sa sadašnjom verenicom, lepom doktorkom, za 7. maj, a u epicentar sada je došla i njegova bivša verenica, popularna voditeljka.

Naime, pre skladne veze sa doktorkom, Sofronijević je verio voditeljku Sanju Ćulibrk, međutim, na iznenađenje mnogih - njihova ljubav nije opstala.

Iako su bili spremni da se zavetuju na večnu ljubav, njih dvoje okončali su vezu u septembru 2022. godine, što je Telegraf prvi objavio.

- Rastali smo se u miru. Shvatili smo da nismo jedno za drugo i to je to. Mi smo raskinuli još od Vaskrsa. Ja se generalno trudim da držim privatan život za sebe, ali nemam šta da krijem, prosto kažem kako jeste. Neko je rekao tamo nekoj osobi, ta osoba drugoj i došlo je do novinara - rekao nam je on, pa dodao:

- Bilo nam je lepo, živeli smo zajedno, nismo mogli u jednom trenutku i shatili smo da nismo više jedno za drugo, pa smo se lepo rastali. Ostali smo u dobrim odnosima, nema tu zle krvi. Nismo u kontaktu da se čujemo svaki dan, svako je otišao na svoju stranu i to je to, želim joj svakako svu sreću.

Inače, nakon što se pojavila vest da je Aca novu ljubav pronašao sa lepom doktorkom, oglasila se i Sanja tada:

- Iako sam godinama u medijima, znate da nisam neko ko voli ovaj vid medijske pažnje, pa svoje ljubavne izbore ne doživljavam kao pijacu i da treba svako sve da zna. Ja nisam želela da objavim ni da smo vereni, tako da ne znam zašto bih tek komentarisala ovo - poručila je Sanja za "Grand".

Gorki list 60 godina Foto: ATA Images

Ko je Sanja Ćulibrk?

Sanja Ćulibrk je srpska novinarka, voditeljka i tv prezenter. Rođena je 15. septembra 1988. godine u Zagrebu.

Pohađala je Školu za brodogradnju, smer građevinski tehničar za hidrogradnju. Planirala je da upiše Fakultet civilne odbrane, ali se odlučila za Fakultet za kulturu i medije, smer odnosi sa javnošću. Nakon diplomiranja upisala je i školu novinarstva na UNS-u. Pošto je oduvek volela da istražuje, završila je Školu novinarstva u Udruženju novinara Srbije.

Kao novinar je radila na RTS-u, a zatim na KCN televiziji. Bila je voditeljka u informativnoj i zabavnoj redakciji. Prešla je na Grand narodnu televiziju gde je vodila emisije "Desetka" i "Grand magazin". U septembru 2016. godine je postala voditeljka muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Zamenila je koleginicu Sanju Kužet koja je otišla na trudničko bolovanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dend

    1. maj 2024 | 21:57

    Kolko teta ima godinica, deluje mi ,,mnogo" mlađe od mladoženje kao da hvata zadnji voz za udaju ?

  • UNA

    5. maj 2024 | 13:25

    Sanja je iz Bosanske Krajine, nemojte mjesati BABE i ZABE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA