Vreme čitanja: oko 2 min.

Dirljiva priča Teya Dore i jednog - pileta: "Posećivala ga je godinama, sve dok nije..."

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jasna je otkrila šta je pevačica radila kao dete

  • 0
Ispraćaj Teya Dore Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Majka ovogodišnje predstavnice na Evroviziji Teya Dore, Jasna Jojić, ispričala je anegdotu koje se često priseti kada je u pitanju njena naslednica.

- Tokom proleća 1998. godine, kad je sa svojim tatom Draganom Teya Dora bila u Donjem Milanovcu za vikend, šetajući pijacom, naišli su na ženu koja je prodavala tek izlegle piliće. Teodora se toliko oduševila i igrala s njima, da je prodavačica rekla da jedno može da ponese kući, pa da joj ga vrati po podne, pre nego što ona otputuje nazad u selo u kom je živela. Ali kad su Teya Dora i njen tata ponovo došli da vrate pile, žene više nije bilo - ispričala je Teya Dorina mama Jasna i uz smeh se prisetila kako je pevačica insistirala da pile povede sa sobom u Beograd i da ga čuva nadalje u stanu.

- Nekoliko prvih meseci sve je bilo super, pile se potpuno priviklo na kućni život i na šetnju po parku, a najveću zabavu piletu je predstavljalo kucanje po tastaturi čim bih ja ustala sa kompjuterske stolice. Međutim, krajem leta, jedne noći, po celoj zgradi je odjeknulo snažno kukurikanje.

- Ispostavilo se da je pile bio petao i da je nadalje pred svaku zoru oko tri ujutru bukvalno budio pola beogradskog naselja Filmski grad, gde smo tada živeli. Petlića je tužna Teya Dora zbog komšija morala da odvede u Bor kod bake i deke, koji su imali svoju okućnicu, i tamo ga je posećivala još godinama. Sve dok petao nije umro prirodnom smrću - otkrila je majka Teya Dore, piše Kurir.

Jasna je, takođe, ispričala da je njena ćerka kao dete skupljala napuštene, povređene i bolesne životinje i negovala ih dok se ne oporave, a da to čini i dan-danas.

Podsetimo, Teya Dora, srpska predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji uveliko je već u Malmeu gde sa timom vrši poslednje pripreme pred 7. maj, kada će se predstaviti publici.

Na mrežama je objavljen zvanični snimak sa prve probe koju je srpska predstavnica imala u velikoj dvorani u Malmeu.

Ona je, kako se može videti, malo izmenila svoj nastup u odnosu na onaj kojim se predstavila na Pesmi za Evroviziju.

Njen glas je stabilniji, jači i moćniji, dodaju fanovi.

- Na prvi ton sam se naježio, cela koža mi se naježila - glasi jedan od komentara.

Međutim, za razliku od evrovizijiskih fanova, koji su oduševljeni Teya Dorom, kladionice joj ne predviđaju veliki plasman.

I nakon prvih proba, kada je u pitanju njena pozicija, makar po kladionica, gotovo da se ništa nije promenilo, i dalje je na 24. mestu od 37 izvođača.

(Telegraf.rs)

Video: Neverovatno šta se desilo Teya Dori prvi dan u Švedskoj, samo što je stigla!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA