Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je muž voditeljke Paparaco lova: Ana Pendić je u braku sa uspešnim čovekom, kaže da ga voli kao prvog dana

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditeljka je udata za direktora televizije

  • 1
Ana Pendić Printskrin: RTV Pink

Voditeljka "Paparaco lova", Ane Pendić, vrlo je aktivna na društvenim mrežama, ali u javnosti retko kada govori o suprugu i porodici.

Muž Ane Pendić je Vojkan Radoš, direktor televizije "B92" i uspešan poslovni čovek koji je u braku sa voditeljkom više od decenije, a iz te ljubavi su dobili ćerku Saru.

Voditeljka se ipak trudi da sačuva privatnost, ali kada govori o suprugu, ne krije da ga, uprkos razlikama, voli kao prvog dana.

- Kompromis je jedna od reči koju najviše prezirem u partnerskim odnosima. Potpuno je besmisleno da se vi zbog nekog menjate. Možete da se menjate zbog sebe, deteta, ali zbog partnera, nikad - rekla je Ana.

- 10 godina smo u braku, a nekako imam utisak da smo bili sličniji na početku nego sad, sad imamo i neka različita interesovanja, ali to uspešno rešavamo - istakla je svojevremeno u emisiji "Magazin In" voditeljka pa dodala:

- Mislim da je suštinski bitno da su neke važne stvari slične, kao što su vaspitanje, obrazovanje i slično. Ostale stvari i ne moraju da budu kompatibilne - rekla je ona, te otkrila da uprkos razlikama među njima, supruga voli istom jačinom kao prvog dana.

Voditeljka je otkrila da pre ulaska u vezu su se njen sadašnji suprug i ona družili.

- Vojkan i ja smo se dve godine intezivno družili pre nego što smo ušli u vezu. Za to vreme smo se suštinski upoznali i tu nije bilo iznenađenja. S vremenom početna zaljubljenost pređe u drugačiju vrstu ljubavi. U međuvremenu smo postali roditelji, što nas je dodatno zbližilo. Radimo na našem braku, ne uzimamo ga zdravo za gotovo, osvežavamo ga putovanjima i najviše na svetu volimo kada smo sve troje zajedno - rekla je ona jednom prilikom za domaće medije.

Ana je završila italijanski jezik, danas je jedna od najpopularnijih prezenterki u zabavnim programima.

(Telegraf.rs)

Video: Ivi Grguric doneli srpsku zastavu za rodjendan u Dubaiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA