Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevač iskritikovao Harisa, a imao je i šta da kaže o Melini: "Nisam očekivao da će to da uradi, on je..."

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako su Harisa mnogi u javnosti osudili što iznosi detalje iz braka sa Melinom, Rajo je izneo i svoje mišljenje o popularnom pevaču i kolegi

  • 0
Haris i Melina Džinović Foto: ATA Images

Razvod Meline i Harisa nije komentarisalo mnogo poznatih, a sada je pevač iz Granda, koji je i sarađivao sa Džinovićem, dao svoj sud.

Naime, razvod pozantog para mesecima je glavna tema, pogtovu nakon što je Haris izneo detalje iz njihovog, sada, ne baš najboljeg odnosa.

Džinović je zbog svojih izjava o supruzi postao viralan na društvenim mrežama, a sada se povodom njihovog razvoda oglasio i Rajo Simonović, pevač iz "Zvezda Granda" koji "ne prepoznaje svog kolegu".

Kako su Harisa mnogi u javnosti osudili što iznosi detalje iz braka sa Melinom, Rajo je izneo i svoje mišljenje o popularnom pevaču i kolegi.

- Onoliko koliko ga ja poznajem privatno i koliko sam imao prilike da ga upoznam, mogu samo da kažem najbolje reči o njemu - rekao je Simonović za "Grand Online", a na pitanje da li je očekivao da će Haris izneti sve u javnosti i da li poznaje takvog pevača, odgovorio je:

-Ne, iskreno. On je uvek nekako bio čak i ćutljiv, povučen. Uvek je znao da se našali i to baš dobru šalu da odvali, da svi popadamo od smeha. Sviđa mi se taj način humora, inače svi Bosanci imaju dobar smisao za humor.

I dok je Harisa upoznao kroz zajednička gostovanja i druženja, za Melinu tvrdi da je ne poznaje.

- Nju nisam imao prilike da upoznam, a što se njega tiče, nisam ni ja očekivao da će uopšte da priča i iznosi neke privatne stvari. Svi mi žrtvujemo sebe za nekog drugog, za lepšu polovinu, za člana porodice, nekoga sa kim živimo. To su normalne stvari, normalno je da ćemo da učinimo i da damo, da kupimo i potrošimo. Ali, opet mislim da sve to treba zadržati za sebe. Sad sam se setio šta je rekao i moj drugi kolega Šako Polumenta, ipak mu je ona rodila decu, tako da mislim da svaka priča je suvišna i treba da se zadrži za sebe. Što kažu, „O bivšima sve najbolje“ - istakao je Rajo za Grand i otkrio kako bi se on poneo da dođe do razvoda.

- Znam da su to neki kritični, emotivni momenti i teški za čoveka. Znam da nije lako i pogodi u trenutku, ali opet treba gledati na sav taj prethodni period, tih 10, 20, 30 godina treba imati u svakom momentu na umu i da zarad toga ostane dosledan sebi - rekao je Simonović.

Pevač je otkrio na čijoj je strani u slučaju razvoda Harisa i Meline.

- Žene su nekako slabije od muškaraca, ne uvek naravno. Ima mnogo uspešnih i pametnijih žena, ali u suštini su uglavnom slabije, tako sam uvek na strani nežnijeg pola, ali u ovoj situaciji oko Meline i Harisa, ako je verovati navodima medija, ja sam na strani Harisa Džinovića. Jedino mi smeta što iznosi detalje iz privatnog života, jer se ljudi time hrane. Ipak, negde ga i razumem, verovatno je povređen, emotivno rastrojen. Dve decenije braka nije malo, verujem da mu je potrebna podrška javnosti nakon svega - zaključio je pevač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA