≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Karleuša oduševila Lunu, mnogo joj je pomogla u najgorem trenutku: Đoganijeva otkrila sve detalje

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Srele smo se na rođendanu moje tadašnje drugarice", navela je ona

  • 2
Jelena Karleuša i Luna Đogani Printskrin: TV Pink, Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Luna Đogani podelila je detalje susreta sa Jelenom Karleušom koja ju je, kako je infulenserka istakla, jedina od javnih ličnosti podržala kada je prolazila kroz golgotu zbog veze sa tada oženjenim, Slobom Radanovićem.

Đoganijeva je otkrila da je JK bila veoma srdačna prema njoj i da ju je ohrabrila da ostane jaka i nastavi da radi na sebi, uprkos svim izazovima sa kojima se suočavala nakon izlaska iz "Zadruge".

- Srele smo se na rođendanu moje tadašnje drugarice... Nismo se poznavale, a ona me je jedina od javnih ličnosti podržala kada sam bila u najgoroj situaciji.. - istakla je Luna.

Kako je dodala, tada se nije poznavala lično sa Jelenom.

- Nisam očekivala taj vajb, jer odaje utisak jedne jake žene, ali mislim da je privatno nežnija i emotivnija nego što se prikazuje. Videla sam jednu krhku ženu, kojoj je potrebno samo da je neko zaštiti - ispričala je Luna Đogani emisiji "Bunker".

Podsetimo, Luna Đogani uplovila je u vezu sa Slobom Radanovićem u rijaliti programu "Zadruga", zbog čega je naišla na mnoge osude, a pojedini članovi njene porodice su je se tada čak i javno odrekli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    3. maj 2024 | 07:49

    Obe carice, svaka na svoj način. Jedna vlada estradom a druga medijima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA