Vreme čitanja: oko 2 min.

Kosmajac otvoreno priznao da je oblačio sestrine stvari u detinjstvu: "Nosio sam roze skafander, ne stidim se"

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Do prvog drugog razreda sam nosio od sestara stvari", istakao je pevač

  • 0
Stefan Kosmajac Printskrin: Youtube/ Grand Magazin Tv Grand

Pevač Stefan Kosmajac postao je otac 23. aprila, a sada je otkrio detalje uloge oca, ali se i prisetio svog detinjstva.

- Još se nisam privikao da sam tata. Kada dođem i kada ga zagrlim, normalno je da ga volim. Ali nemam verovatno još taj pravi osećaj koji treba da dobijem, a to mi svi kažu, da se to stiče tek posle nekoliko meseci. Da ti osetiš ono što treba da osetiš - priznao je Kosmajac, pa istakao da je beba sada u periodu kada je muče grčevi:

- Grčevi ga muče i meni ga je žao. Pa mu nameštam nogice, pa se on smiri. Pa onda opet počne. Na Mars bih ga vodio, ali mama je tu, odnosno supruga i tašta koje pomažu jedna drugoj sve dok ja radim.

Pevač je priznao i da on i supruga poštuju običaje, ali ne po svaku cenu, poput verovanja da ne treba bebu izvoditi napolje dok ne napuni četrdeset dana:

- Vodim se logikom da kako je predodredio Bog tako će i da bude. Nemam u svojoj glavi ta verovanja "ako ga pogleda ovaj", pa ako ga vidi ružno ili lepo. Pustite me toga. Gledamo kako se Hrišćani ponašaju, baš čitam, ali ne uspevam da naiđem na tu tematiku. Zaista ne gledamo na te, kako bi rekao moj otac "babine vradžbine". Pre neki dan smo bili na terasi, iako je supruga govorila da ne izlazimo jer je duvao vetrić. Obukli smo ga i izveo sam ga. Ako je rekao Bog da će da se razboli, to će da se i desi. Ne treba da ga pustiš sad da ga produva vetar, ali čuvaš ga lepo. Neće ništa da mu bude. Pa nećemo da čuvamo dete pod staklenim zvonom.

Pevač je otkrio da je priželjkivao ćerku.

- Ja sam želeo da dobijemo devojčicu, ali smo od nekog uslovno rečeno prvog dana znali da je dečak. I mame to osećaju, a i doktor nam je rekao na pregledu i odmah smo i počeli da kupujemo stvari za njega. Mada smo i dosta stvari dobili od ženine sestre. On će to svakako da preraste, evo već je i sada porastao. Kupili smo mu neke stvari, ali zašto ne bi nosio i od starije braće i sestara, rođaka. Pa ja sam do prvog, drugog razreda nosio od sestara stvari. Nemamo mi te komplekse. Skafander sam nosio roze kao mali, nisam se toga stideo. Bitno je bilo da mi je toplo, kad se sankam da ne budem mokar - rekao je Kosmajac za Grand.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca smršala neviđeno i u zlatnoj kombinaciji došla na snimanje Zvezda Granda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA