Vreme čitanja: oko 1 min.

"U saobraćaju sam psihički nestabilan, pao sam pet puta": Desingerica progovorio o svom vozačkom umeću

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reper odgovarao u svom maniru

  • 6
Dragomir Despić Desingerica Foto: Nikola Anđić, Shutterstock

Reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, nedavno je pokazao svoje vozačke sposobnosti, pa otkiro svoje znanje kada su u pitanju saobraćajni znaci.

Na nekoliko postavljenih pitanja, reper je odgovarao u svom maniru, šaleći se, ne dajući nijedan tačan odgovor, ali je imao opravdanje i za to.

- Nekad ti znakovi znaju i da zavaraju, jer nekad bude znak, a ne bude to što znak kaže zato što se promeni geografija, oni ne pomere to, piše mi skretanje udesno, a oni napravili kružni tok pravo, pa ja skrenem u livadu. Moraš da pratiš put - rekao je reper, pa otkrio da je zbog svoje neozbiljnosti nekoliko puta pao testove vožnje.

- Testove sam pao pet puta, a vožnju nijednom. Pričao sam sa drugarima, oni su me opominjali, pa su me izbacivali. Neozbiljan sam i boli me uvo - istakao je i dodao:

- U saobraćaju sam baš psihički nestabilan, rekao je za Blic.

Podsetimo, svakog bezbednog i odgovornog vozača karakteriše odgovornost prema sebi i drugima, te kada neko tako i vozi manja je opasnost za sve učesnike u saobraćaju.

(Telegraf.rs)

Video: Desingerica oštro o Slobi: Pevač rekao da nisu na istim talasnim dužinama, a reper ovako odgovorio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA