≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkazan koncert Danice Crnogorčević u Nikšiću! Organizatori kao razlog naveli "nepredviđene okolnosti"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Koncert je otkazan iznenada

  • 5
Danica Crnogorčević održala prvi koncert u ispunjenoj mts Dvorani u Beogradu Foto: Katarina Drajić/ATAImages

Koncert Danice Crnogorčević, koji je bio zakazan za 8. maj u Crnoj Gori, u Nikšiću iznenada je otkazan.

Odlukom organizatora koncert Danice Crnogorčević je otkazan zbog “nepredviđenih i objektivnih okolnosti”, kako se navodi u saopšenju na sajtu SC, gde je koncert trebao da se održi.

- Važno obaveštenje. Poštovani, žao nam je što moramo da Vas obavestimo da je odlukom organizatora koncert Danice Crnogorčević zbog objektivnih i nepredviđenih okolnosti, otkazan - piše.

Danica Crnogorčević Printskrin: Instagram

Kako se dalje navodi, svim ljudima će biti vraćen novac, što znači da koncert nije odložen do daljenjeg, nego otkazan.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Danicom, kako bi proverili o čemu je reč, međutim, do objavljivanja teksta se nije javljala na pozive.

Podsetimo, Danicu je država Crna Gora početkom prošle godine tužila. Naime, kako se navodilo bio je sporan njen nastup ispred Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici kada  je 6. januara tokom Badnje večeri otpevala crnogorsku himnu "Oj svijetla majska zoro".

Ona je tada numeru izvela nešto drugačijim tekstom koji govori o zajedničkoj junačkoj prošlosti i bratstvu Srbije i Crne Gore, odnosno, pevala je izvornu verziju pesme. U izmenjenom tekstu koji je Danica pevala, nije bilo uvredljivih delova koji se tiču crnogorske nacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • voja

    4. maj 2024 | 12:23

    posle kada se desavaju poplave ,zemljpotresi srbijo majko odmah trci i pruzaj im pomoc i njima i makedoncima ,zato su ti zahvalni priznavanjem kosova i priznavanjem srebrenickom rezolucijom,a ti jos zaposljavaj crnogorski narod po srbiji

  • Istine radi

    4. maj 2024 | 12:12

    Pa ona je pevala originalni tekst a ne neki novokomponovani dodatak koji bi nekoga vređao. Kako im taj tekst nije smetao dok se nije povampirio pokret Sekule Drljevića u liku Slavka Perovića i Novaka Kilibarde pa celu istoriju Crne Gore istumbali naglavačke?

  • Gile

    4. maj 2024 | 13:30

    Da je pevala Dua Lipa ovo se ne bi desilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA