≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Lečić "udario" na Milenu i Mirjanu Karanović: "Došlo je do poremećaja u društvu, ne znam šta je sa tim ženama"

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Branislav je naveo da je mlađe kolege "štito od mentaliteta koleginice Mirjane", te da je za njen karakter uvek imao razumevanja

  • 17
Branislav Lečić, Milena Radulović,Mirjana Karanović i   Anđela Jovanović Foto-kolaž: Mateja Stanisavljević/A.H./Antonio Ahel/ATAImages, Marko Jovanović

Glumac Branislav Lečić ponovo je govorio o slučaju sa mlađom koleginicom Anđelom Jovanović, koju je lično tužio sudu, nakon što je odbila da sa njim deli istu scenu u seriji Radio Mileva.

Danima je upravo ta tema bila glavna vest, a sada je Lečić gostujući u emisiji "Posle ručka", ponovo govorio o tome. Kako je naveo, pre pomenute serije, Lečić je sa Anđelom samo jednom porazgovara u životu, te tvrdi da tada nije bilo bilo kakvih insinuacija i situacija, te da su pričali samo o poslu.

- Samo sam jednom imao susret s njom, pre dve godine u kojoj sam imao sa njom razgovor oko nekih dva sata. Nisam znao ništa o njoj, sem priče, pa mi je bilo važno da obavimo taj razgovor. Ništa se u tom razgovoru nije desilo, niti sam ja dodirnu nju, niti je ona mene..Nije tačno ništa objašnjavala, samo je navodila. To je bio sam jedna profesionalni razgvoro, a mi se posle toga nismo uopšte čuli, niti razmenjivali poruke.

Ističe da mu je najviše zasmetale podrške određenih kolega, iako je, kako tvrdi, dokazano da nije kriv u slučaju sa Danijelom Štajnfeld.

Branislav Lečić Printskrin: RTV Pink

- Ona sad dobija i neku vrstu podrške od određenih glumica i starijih i mlađih. Ja moram da kažem to je ozbiljan bezobrazluk.

Kako tvrdi, "shvat" da je svaka vrsta napada na njega postala jedan projekat, te da neko želi da ga uništi.

- Neverovatno je šta ljudi sebi dozvoljavaju, ona priča o nekom seksualnom zlostavljanju... Počinjem da shvatam potšo je ta laž neprestana od slučaja Danijele, shvatam da je to jedan projekat.Oni su uspostavili moju stanaizaciju i sada samo "lepe" markice. Gađali su me i kao ime, i celokupni rad koji sam radio, moju porodicu i moju egzistenciju. - ističe Lečić i dodaje:

Anđela Jovanović, Branislav Lečić Foto: Marko Jovanović

- Naravno da sam muškarac, udvarao sam se ženama i oni su meni, ovo je rat protiv normalne, protiv muško-ženskih odnosa.

Ovog puta dotakao se i koleginice Milene Radulović, ali i Mirjane Karanović, koje su Anđeli javno pružile podršku ispred suda, na prvom ročištu.

- Kad pogledam ko kako reaguje, onda vidim da čast ne postoji. Šta znači izjava Milene Radulović... to je jedna teška neistina i nebuloza. Stalno sam pomagao svim svojim partnerkama i mladim ljudima. Štito sam ljude od mentaliteta Mirjane Karanović i njenog stava i karaktera. Imao sam razumevanje za njen karakter, a evo kako je vratila. Nisam u odnosima sa njom,... - naveo je on i nastavio:

- Milena Radulović koja je čula od inspekotrke koja je vodila i moj i njen slučaj da je to lažna bila prijava, kada je Danijela u pianju, i Milena dolazi u Jugoslovensko dramsko pozorište, pruža mi ruku i izvinjava se. E onda kada je to došlo do medija, ona je odmah....Došlo je do ozbiljnog poremećaja u društvu, ne znam šta se dešava sa tim ženama. Ja sam izabran, ja sam targetiran, čovek koji spaja i glumi i politku. Neko ko je svojim radom stekao ime, ko ima pedigre, i neko ko je poželjan za žene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    4. maj 2024 | 17:24

    Podrška za Lečića.....pa ta mlada glumica je sama izjavila da je profesor pipkao dok je bila u njegovoj školi a ona je mislila da tako treba da bi očvrsnula kao glumica......veoma bistra devojka.....

  • Profesorka za Vas

    4. maj 2024 | 19:56

    Za Milenu vec vidimo sta radi ....dolazi na sahranu zene cijeg je muza preotela bez srama, stava, skrupula...fuj

  • MN CG

    4. maj 2024 | 17:35

    Pravda i podrška za Lečica. Gospođica Jovanovic treba da se posveti svom suprugu , braku a bogami ranije je imala debeo razlog da se posveti svom ocu!!! Veliki pozdrav za velikog glumca i još veceg čovjeka gospodina Lečica iz Crne Gore...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA