Vreme čitanja: oko 1 min.

Paparaco! Transformacija Bojane Stamenov: Uslikali smo je u pratnji novog muškarca, ona mršavija nego ikada!

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica smršala preko 70 kilograma

  • 4
Beovizija, Drugo veče Foto: Nikola Tomić

Pevačica sa jednim od najlepših vokala u Srbiji, Bojana Stamenov, uspela je da smrša preko 70 kilograma.

Kako bi skinula višak kilograma, morala je da se pridržava strogog režima ishrane, ali su rezultati sada više nego vidljivi.

Bojana je isticala da zbog nastupa i koncerata nije imala redovne obroke, što je navodilo na obilne porcije i prejedanje, ali je to sve sada iza nje. Svom zdravlju se maksimalno posvetila, a kilažu je znatno smanjila.

Bojanu smo sreli u jednoj prodavnici nameštaja i opreme za domaćinstvo. Bila je u pratnji misterioznog muškarca, sa kojim je bila veoma prisna.

Kao pravi džentlmen, on je gurao kolica, dok je Bojana birala šta će kupiti od "sitnica" za kuću. Razgledala je posuđe i stvari za kuhinju, koje je na kraju i pazarila.

Bojana je sa javnosti nepoznatim muškarcem povremeno razmenjivala nežnosti dok su čekali red na kasi. Grlili su se i smeškali, a pevačica je bila vidno raspoložena.

Ono što takođe nismo mogli da ne primetimo jeste njena nova figura. Bojana izgleda mršavije nego ikada!

Na sebi je nosila haljinu sa cvetnim printom, ispod nje helanke i udobne patike. Čini se da je iz kuće "izletela" u opuštenom izdanju, kako bi obavila kupovinu tokom praznike, kada nema preterane gužve u prodavnicama.

Ljudi koji su se našli u redu, prepoznali su pevačicu, pa su joj ljubazno ustupili mesto, kako bi što pre završila kupovinu.

(Telegraf.rs)

Video: Bombastične transformacije naših poznatih: Ko je išao pod nož, a ko je prirodno skinuo kilograme

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    4. maj 2024 | 22:00

    Bravo Bojana ...samo napred ! Odlicno izgleda ... to je ogroman napor i uspeh! Ne poznajem je ali deluje mi jako fino i da je dobra. Naravmo prelepo peva !

  • 💕

    4. maj 2024 | 23:03

    Divna devojka, divan glas, sad i stas, pa neka je sa srecom ako je ljubav u pitanju. Želim joj svu srecu, da se njih dvoje lepo slože i umnože.🧡🙍🤦‍♀️❤️❣️

  • 534

    4. maj 2024 | 23:05

    Sad još ovih preostalih 60.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA