≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte luksuzno imanje Jovane Jeremić u Grockoj: Od bazena, preko vinograda, do pogleda koji "oduzima dah"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovog jutra, za Uskrs, program će voditi sa svog imanja

  • 9
Jovana Jeremić Printskrin-kolaž: RTV Pink, Instagram/jeremicjovana

Voditeljka Jovana Jeremić ovog jutra, na Uskrs, jutarnji program organizovala je iz svoje vile koju joj je nedavno kupio dečko Dragan Stanković.

Naime, ona je ujedno i ekskluzivno otovorila vrata luksuzne kuće, koju joj je kupio biznismen, a od pogleda na vikendicu - zastaje dah.

Kako je već najavila na velepno imanje dolaziće gosti, a Jeremićeva će biti njihov domaćin.

Na samom početku programa nizali su se kadrovi luksuznog imanja, gde se vidi u potpunosti kuća koja je po voditeljki dobila ime.

Osim kuće koja se nalazi pri vrhu dvorišta, luksuzno imanje poseduje i ogromno dvorište gde su bazen, dečije igralište, ali i vinograd.

Dragan Stanković se do sada nije oglašavao za medije, ali ovoga puta je napravio presedan i zajedno sa Jovanom dočekivao goste i prvi put javno govorio rame uz rame sa njom.

Inače, Jovana je prvi put ugostila i Draganove sinove.

Podsetimo, Jovana se tokom jučerašnjeg dana oglasila i otkrila šta su sve doneli u vilu.

- Preko 28 tona belog kamena je stavljeno ovde, zajedno sa ovim crvenim kamenjem i biljama, da sve bude kako treba uređeno - rekla je Jovana i dodala:

"Tu je i ljuljaška, pokažite i zeleni tepih, dekoracija još se sprema, radimo na tome. Tu će biti i deo za žurku, dok je gore sto gde će se održati svečani doručak, vaskršnji", rekla je Jovana u svom obraćanju - rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA