Vreme čitanja: oko 2 min.

"Sedeo bih i za praznom trpezom samo da mi je majka zdrava" Bolne reči Milana Miloševića na Vaskrs

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Izgubila se lepota svega od kada mi je majka bolesna i ne može više da učestvuje u tim prazničnim pripremama", naveo je voditelj

  • 2
Milan Milošević Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditelj "Elite", Milan Milošević, poznat je po iskrenosti i britkom jeziku, te uvek kaže šta mu je na umu.

Kako je otkrio, ovaj Vaskrs mu je posebno težak, jer mu je majka bolesna.

- Nažalost, poslednjih nekoliko godina sam farbam jaja za Vaskrs i iskreno nije to uopšte isto kao pre... Izgubila se lepota svega od kada mi je majka bolesna i ne može više da učestvuje u tim prazničnim pripremama. Nikakva ekstremna verovanja nemam ni za jedan sveti dan, pa tako ni za Veliki petak. Jedino godinama postim. Veliki petak je pored Badnjeg dana, jedan od dva dana koja postim u godini i zauvek ću. Što se običaja tiče i to se sve iskreno zagubilo poslednjih godina, ma koliko se trudio da ih se držim - rekao je voditelj.

Vaskršnje jutro, po dugogodišnjoj tradiciji, dočekao je sa majkom, uz prvu jutarnju kafu.

- Često sam zbog posla i obaveza sprečen da budem sa njom, ali najveće praznike i svete dane provodim sa njom i uživam u tome - priznao je voditelj, koji se potom prisetio detinjstva.

- Mnogo sam voleo da se tucam kad sam bio mlađi i iskreno, nisam imao sreće u pobedama, jer sam se uvek vraćao kući polupanih jaja. Nikada nisam mogao da shvatim te fore i klince iz ulice koji su imali najjača jaja i sve su pobeđivali uvek. Nisam znao ni zubima da kvrcnem, pa da osetim koja su jaja dobra, ali iskreno kako godine prolaze, sve se manje tucam za Vaskrs jer nemam baš ni sa kim jer nisu više vremena ista.

Ipak, uskršnja dekoracija mu je veoma važna, pa se oko toga i dalje potrudi.

- Od trenutka kada sam se uselio u svoju kuću, veoma se trudim da najveće praznike ulepšam posebnim dekoracijama, pa tako i za Vaskrs. Iz godine u godinu dopunjavam dekoraciju i detalje, ali ipak bih sve ovo menjao samo da mi je majka zdrava i da sedimo i slavimo veselo, pa makar prazne trpeze i bez ikakve dekoracije - ispričao je Milan Milošević za Pink.

(Telegraf.rs)

Video: "Moja želja je da zatrudnim, vređali su me u školi": Milan u "zlatnom" odelu slavi rođendan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA