Vreme čitanja: oko 1 min.

Isplivao snimak Anastasije i Gudeljove sestre s proslave Đurđevdana! Sad je jasno u kakvim su stvarno odnosima

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Idila u Španiji

  • 4

Anastasija Ražnatović ove godine je prvi put proslavila krsnu slavu kao gospođa Gudelj.

U domu su se okupili najbliži članovi Nemanjine porodice i prijatelji koji su u Sevilji, gde žive, a nakon što je Anastasija oduševila fotkama i snimcima kojima je pokazala koliko je blistala, isplivali su i snimci koji pokazuju u kakvom je zaista odnosu sa suprugovom rođenom sestrom Vanjom.

Neko od gostiju snimao je Anastasiju i Vanju sa druge strane bazena, dok nisu ni znale da ih neko snima, a sudeći po snimku jasno je da imaju sjajan odnos, jer su sve vreme zajedno pevale, grlile se, plesale...

Inače, Anastasija u jednom periodu nije bila bliska sa svekrvom Oliverom i zaovom Vanjom Gudelj, nedavno je došlo do pomirenja, a upravo je Vanja tim navodima stala na kraj, kada je komentarisala fotografiju Nemanje i njegove supruge.

Ispod emotivne objave, jedan od mnogobrojnih komentara ostavila je Vanja, koja nije uspela da odoli "lepoti u jednoj fotografiji".

- Lepotica i zver - napisala je Vanja i dodala emotikone srca i ruže.

Podsetimo, Anastasija i Vanja su se opet i zapratile na društvenim mrežama, a Nemanja je za 8. mart, na društvenoj mreži Instagram, objavio fotografiju na kojoj su Anastasija, Olivera i njegova sestra Vanja Gudelj.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak Anastasije Ražnatović dok trenira: Plave helanke istakle njene atribute

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    9. maj 2024 | 09:41

    Ako se ovako slavi slava sta reci?

  • aktivnosti se ne mogu nabrojati

    9. maj 2024 | 12:35

    tatko je oslobadjao zlatare tereta skupocenog poluge zlata sakupljao iz hobija da .....bi mi gledali budalastine svakodnevno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA