Vreme čitanja: oko 1 min.

Bejbi Lazanja "oduvao" sa pregledima! Ima tri puta više od Teya Dore, za vratom mu "diše" samo ova zemlja

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Juče, 7. maja, održana je prvo polufinalno veče Evrovizije 2024

  • 2
Bejbi Lazanja, Teya Dora, Bambi Tag Foto-kolaž: Tanjug/AP

Malme je ovih dana evropska prestonica muzike i dobrih vibracija jer su oči dobrog dela sveta uprte upravo u ovaj švedski grad.

Prvo polufinale Evrovizije 2024 je završeno, a naša Teya Dora se plasirala u finale sa pesmom "Ramonda" koja je doživela veliki uspeh. Sada svi željno iščekuju finale 11. maja.

Što se pregleda sa zvaničnog evrovizijskog Jutjub kanala tiče, hrvatski predstavnik Marko Purišić, poznatiji kao Bejbi Lazanja ubedljivo je ispred svih!

Bejbi je treći na ovoj trending listi, ali je po broju pregleda najgledaniji, odnosno broji 1.251.436 pregleda.

Za njim je predstavnica Irske Bambi Rej Robinson, koja se predstavlja imenom Bambi Tag, koja broji 1.230.458 pregleda, dok je šesta u trendingu.

Naša predstavnica Teodora Pavlovska, Teya Dora je prva na zvaničnom kanalu Evrovizije, a ne broji ni 500.000 pregleda, odnosno ima 418.699 pregleda.

U finale iz prvog polufinala plasirali su se: Srbija, Portugal, Slovenija, Ukrajina, Litvanija, Finska, Kipar, Hrvatska, Irska i Luksemburg, odnosno nisu se plasirali Poljska, Island, Moldavija, Azerbejdžan i Australija.

Evrovizija je ove godine uvela nova pravila - gledaoci će za svoje favorite moći da glasaju od početka prve takmičarske kompozicije.

Gledaoci iz država koje se ne takmiče, koji glasaju putem interneta, imaju na raspolaganju gotovo 24 sata, pošto je onlajn glasanje otvoreno od druge generalne probe pre svake takmičarske večeri.

(Telegraf.rs)

Video: Ludnica u hali u Malmeu kad je nastupao Bejbi Lazanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sarah

    8. maj 2024 | 15:43

    Videla sam na pola minute Pure Evil ? Cisto zlo. Da se ja pitam, moj predstavnik bi napustio takmicenje. Sta je sledece? Odnos uzivo, i to muski, jer oni upravljaju Eurosongom, u ime umetnosti? Svaka cast onim drzavama koje vise ne idu u to leglo....

  • dusko

    8. maj 2024 | 17:51

    nemojte se zavaravati.pokvareni zapad sve drzi pod kontrolom.vidjecete u subotu.izbacuju dobre kao sto je moldavia da bi stimali kasnije pobednika,.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA