Vreme čitanja: oko 2 min.

Ana Rajković je priznala da je napravila veliku grešku: "Bili su srećni, ali je nastao problem..."

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ana o porodici i suprugu

  • 3
Ana Rajković Pritnskrin: Instagram/anarajkovic

Fudbaler Predrag Rajković i njegova supruga Ana su u braku od 2018. godine, imaju dva sina, a sada čekaju i treće dete, i to devojčicu.

Ana je otkrila detalje iz njihovog života, a sada je priznala u da je dobra kuvarica, te da deca jedu u većini slučajeva kuvanu hranu.

- Volim da kuvam, ono što sam pogrešila jeste što sam svoju decu naučila da jedu samo kuvano, tako da ako mama ne skuva, oni neće jesti. Mi nikada ne možemo da idemo da jedemo u neki restoran ako nismo u Srbiji, jer oni traže kuvano, tako da ja sam šef kuhinje - rekla je Ana, pa otkrila šta vole da jedu.

- Najviše volim kuvana jela, a deca najviše vole musaku. Oni su u vrtiću, Predrag na treningu, a ja sam u kuhinji, obzirom da deca idu u internacionalnu školu, ja sam slobodna do četiri popodne - rekla je ona, pa otkrila kako je došlo do imena za devojčicu.

- Bili su srećni, ali je nastao problem oko imena, Relja je gledao crtani želeo je da se zove Arija, tata je želio da se zove Lara, mama Nora, imamo jedan opšti cirkus oko imena, ja bih volela da se zove Nora. Porodiću se u Beogradu, trebalo bi da to bude u avgustu - istakla je Ana, pa priznala ko je strožiji roditelj.

- Predrag je dosta stožiji, ja sam baš popustljiva, sve im je dozvoljeno, a već kad se Peđa pojavi nema rasprava. Jedno drugom smo velika podrška, baš imam sreće - rekla je Ana za Blic.

Podsetimo, Ana i Predrag kupili su nekretninu na Kosmaju.

Rajković je iskeširao čak 270.000 evra za kuću na planini, a luksuzna nekretnina poseduje i velelepni bazen.

Poznati par, koji će uskoro dobiti treće dete, za svoju decu želi samo najbolje, pa golman nije štedeo novac kada je pazario vikendicu, koja se nalazi u jednom od najlepših delova ovog popularnog odmarališta.

- Predrag već duže vreme razgleda nekretninu van grada, a izbor je pao na Kosmaj. Njemu je bitno da deca, sinovi Relja i Tadija, ali i ćerkica koja je na putu, uživaju u svim blagodetima života, a odrastanje u prirodi svakako je jedna od bitnijih stavki. Odlučio se za montažnu nekretninu u sklopu luksuznog kompleksa, a za nju je "pukao" čak 270.000 evra - priča izvor, pa dodaje:

- Veličine je 155 metara kvadratnih i nalazi se na 10 ari placa. Uknjižena je i ima upotrebnu dozvolu. Prostrana je i lepo osvetljena, a ima i bazen. Cela porodica se raduje lepšem vremenu i trenucima koje će provoditi u ovoj oazi - rekao je izvor blizak paru za Informer.

(Telegraf.rs)

Video: Finalistkinja Evrovizije briznula u plač i prekula konferenciju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    10. maj 2024 | 13:19

    Svi mi znamo ko je tu glavni kuvar, a sta kuvarica voli.

  • Биће..

    10. maj 2024 | 14:21

    ..право српско име...

  • Ja sam za klasiku

    10. maj 2024 | 15:25

    Sve što je montažno je baraka i za 155m2 toga dati 270.000€ je van pameti. Doduše vidim da Amerikanci za iste takve barake daju i nekoliko miliona pa mi dođe ona narodna:- "Što lud plati, sud ne brani".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA