Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je reakcija Izraelke nakon direktnog pitanja: Da li je svojim prisustvom dovela u opasnost druge učesnike?

A. Š.
Z. R.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Brojni su komentari na mrežama povodom pomenute situacije

  • 0
Eden Golan Izraelka konferencija nakon prolaska u finale Evrovizije Printskrin: Telegraf/Filip Plavčić

Eden Golan, predstavnica Izraela, plasirala se u finale, a nakon druge polufinalne večeri je prisustvovala konferenciji za medije, gde je došlo do neprijatne situacije.

Podsetimo, ona je dobila pitanje od novinara iz Poljske zbog kog joj je skrenuta pažnja da "ne mora da odgovori ako ne želi", a ono je glasilo:

- Lično pitanje... Da li si ikada razmišljala o tome da si, zbog toga što si ovde, donela rizik i opasnost i za druge učesnike u javnosti?

Eden je ostala zbunjena, jer nije očekivala ovakvo pitanje, s obzirom da su sve mere preduzete kako bi se zaštitili učesnici, ali i svi koji učestvuju na ovom velikom projektu, Eden je ipak, na savetovanje mnogih da ne mora da odgovori, ipak to učinila.

- Mislim da smo svi ovde zbog jednog razloga, EBU je poduzeo sve mere kako bi ovo takmičenje bilo sigurno za sve nas. Mislim da je sigurno za sve, inače ne bismo bili ovde - odgovorila je Eden Golan na konferenciji za medije.

Njena reakcija je začudila, ali i oduševila mnoge, jer nije odreagovala drugačije od onog kako je trebalo.

Dosta se spekuliše ovo pitanje novinara iz Poljske na društvenim mrežama, te je nekima zvučalo kao vid provokacije, dok su drugi komentarisali da ima sva prava da pita, jer je u pitanju bezbednost ljudi.

Njenu reakciju, ali i ceo video možete pogledati na početku teksta.

Podsetimo, predstavnica Izraela za Telegraf: Otkrila da li se oseća bezbedno

- Uživam ovde zaista, radim ono što najviše volim. Fokusirana sam na muziku i dobru energiju. Dosta ljudi me podržava, ponosna sam što predstavljam svoju zemlju, pogotovo u ovom trenutku. Fokusirana sam na to da dobro odradim nastup, da imam najbolji performans i iskažem naš glas - istakla je Eden Golan i dodala:

- Imam ceo tim obezbeđenja koji brine o meni, tretiraju me odlično! Zaista uživam i osećam se odlično - rekla je predstavnica Izraela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA