Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi snimak MC Stojana i dve decenije mlađe pevačice: Zorana uživala sa reperom, pa se prepustili...

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novopečeni par se ne odvaja jedno od drugog

  • 0

Pevačica Zorana Mićanović je, kako je Telegraf prvi pisao, u emotivnoj vezi sa više od dve decenije starijim kolegom MC Stojanom.

U početku su krili svoju romansu, ali nakon mesec dana su počeli da objavljuju zajedničke fotografije i snimke, te možemo videti da često provode vreme zajedno.

Zorana se sada usnimila sa poznatim pevačem u njegovom automobilu dok se u pozadini čula njegova pesma.

Par je pevao reperov hit "Šalji broj".

- Šalji broj, šalji broj, želim da budeš dečko moj, šalji broj kad šalju svi, zašto ne bi dao ti?

Oni su uživali, te se uputili u dalji provod, s obzirom da je Zorana bila u crnoj haljini sa velikim dekolteom, dok je Stojan nosio crno odelo.

@mcstojan_14 Moja saci ima guzu najlepsu u gradu @Zorana Micanovic #fyp #fy #foryou #foryoupage #balkan #xyzbca ♬ Salji broj - MC Stojan

Podsetimo,Zorana je nedavno bila gost kod Milice Kemez i Bore Santane na svadbenom veselju, gde smo je i prvi put uslikali sa novim dečkom, reperom MC Stojanom.

Zorana je odgovorila na pitanje o vezi sa popularnim pevačem, ali u prvi mah nije želela da otkriva ko je u pitanju.

- Ne bih ništa komentarisala, istina je. Ne bih previše otkrivala, otkrila sam dovoljno - da sam u vezi - rekla je mlada pevačica, pa priznala da li je teško biti u vezi sa kolegom.

- Ne, baš je super. Mislim da kolega najbolje razume taj posao, jer se i on bavi istim. Trenutno mi ništa ne zamera, videćemo za kasnije. Ali ja svakako ne bih još da se udajem, jako sam mlada - rekla je Zorana.

Međutim, naša ekipa ovaj par je uhvatila kasno u noć, kada je Stojan došao po Zoranu gde su pali nežni zagrljaji i poljupci.

I otišli dalje u provod, gde je pevačica imala nastup, a Stojan je sve to ispratio, pa neke momente i zabeležio i okačio na svoje društvene mreže.

- Godine su samo broj - napisao je on.

(Telegraf.rs)

Video: Zorana Mićanović progovorila o emotivnoj vezi sa MC Stojanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA