Vreme čitanja: oko 1 min.

Marko se obratio Asminu, nakon što je saznao da je Luni slao ružu: Objavio i privatne prepiske sa Stanijom

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Luna dobila ružu od Asmina

  • 2
Luna Đogani, Marko Miljković, Stanija Dobrojević, Asmin Durdžić Foto-kolaž: Marko Jovanović, Nikola Anđić, Telegraf.rs, Nikola Tomić, Printskrin: Instagram/m

Marko Miljković je objavio prepisku Lune Đogani i Stanije Dobrojević gde se zahvaljuje Asminu Durdžiću za ružu koju je dobila njegova supruga.

Stanija je gostovala u emisiji "Bunker" kod Lune, te je odgovarala na brojna pitanja o privatnom životu, ali je govorila i o aktuelnoj temi, a to je njen ljubavni status.

Dobrojevićeva je otkrila da je u vezi sa Durdžićem, ali s obzirom da nije bila pshički dobro, kako kaže, trebao joj je oporavak, te su postojale dve solucije - da ga eliminiše iz života ili da joj da prostora za oporavak. Ona je sada otkrila da je tu i i da je nastavio da se bori za nju.

Međutim, Asmin je iznenadio Staniju usred emisije, te joj je poslao veliki buket crvenih ruža, ali je i Luni poslao jednu što ona nije spomenula.

Nakon emisije, Luna je poslala Staniji poruku, a Marko je objavio tu prepisku, gde je objasnila da joj je zamerio što nije rekla za cvet.

- Moram da ti kažem da mi je Marko zamerio što ti juče nisam rekla da je Asmin, kada je poslao cveće tebi, poslao preko te žene i meni jednu ružu. Ja sam joj se zahvalila i nisam ti to pomenula, jer prvo ne vidim nikakav značaj, a nisam želela jer je to bio tvoj trenutak. Nadam se da mi ne zameraš, ti njega poznaješ i znaš verovatno zašto je to tako i uradio. Eto, da ja budem čista, da ti kažem jer se to očekivalo od mene - napisala je ona Dobrojevićevoj.

Miljković je tu fotografiju podelio, te se zahvalio Durdžiću.

- Hvala Asmine za ružu. Pravi se džentlmen. Da ne bude da samo Stanija prima ruže - napisao je Marko dodavši stiker srca.

(Telegraf.rs)

Video: Barbara očitala lekciju medicinarima kako da ne piju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA